Followers

EXCHANGE LINK

mana hilang mood aku nih?

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 1:51 AM


mood...oh! mood...


aku ingat kan pompuan je yg tak de mood...rupa2nye laki pun sama. dem!!! boleh berjangkit ke? dengan sapa plak aku berjangkit penyakit tak de mood nih? berjangkit dengan pompuan jauh sekali la sebab setahu aku kat rumah ni ada 3 org je yg tinggal...lan klux2 klan, van dame dan aku. oleng dan otai plak balik kampung dari minggu lepas lagi. errr...de pompuan ke kat rumah sewa aku nih. jangan mak lampir sudey, seram aku di buatnye. ngee~

hahaha...jangan korang kata aku ni macam pompuan, tiap2 bulan de je yg datang. aku laki sejati ye, tak dapat di sangkal lagi. mahukan pembuktian? tapi ari ni aku memang rasa macam tak de mood sangat. ntah pasal apa ntah...mungkin ada masa laki pun akan rasa macam ni, tapi tak de la teruk sangat dan takkan la nak happy go lucky 24/7. memang tak berapa rasa best kalau ada perasaan macam nih. message ngan A.T pun macam nak dengan tak nak je...betul2 punya tak de perasaan langsung nak message. kalau la ada org buat lawak bangang time2 macam nih, aku rasa mau patah tulang rusuk aku kejekan. ganas...ganas...

ikutkan rasa malas nak tulis entry untuk malam ni...ehh!! da pagi rupanye, tapi saja je nak buang masa. al maklum lah sekarang da jadi penganggur terhormat...bila lagi nak buang masa macam nih. lepas dapat keje nanti, haram...tak dapat dah peluang macam nih. by the way, aku rasa teramat malas sekarang nih. semalas malas aku, hari ni yang paling malas bagi aku...

p/s: tak de mood pun boleh buat entry panjang?

Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)