Followers

EXCHANGE LINK

5 febuari...alhamdulillah

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 11:52 PM

1

tanggal 5 febuari 2012 (ahad), status bujang dan single da tak ada dah untuk aku. sekarang dah masuk fasa hidup yg baru plak...tunang orang. so, ni ada la sket gambar yg diambik masa kat rumah A.T di shah alam...


 first time tengok A.T make up tebal...jatuh cinta lagi


barang hantaran masa meminang...kek secret recipe gak yg A.T minat. huh


 adoiyai...manis (puji tunang sendiri...)


 ma A.T dan mak aku di situ...


 A.T bersama famili aku...


A.T bersama anak buah... 


ehem...cincin disarungkan :)


 smart tak hasil dari sepupu A.T...

hasil tangkapan dari sepupu A.T, yg terserlah yg dok tengah2 tu...


ni lah sedikit gambar yg dapat aku tunjukkan dalam blog nih. alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar...penantian selama 8 tahun pun akhirnya terikat dengan pertunangan...


p/s: semoga aku akan menjadi yg terbaik untuk tunang aku dan tabah menghadapi dugaan yg mendatang. amin...

Allo, kasi klik la banyak kali.:)