Followers

EXCHANGE LINK

hepi besday untuk aku...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 12:59 AM

0

ok...tamat sudah tarikh 22.12.2011. dah bertambah satu lagi nombor pada umor aku. jangan risau...still muda lagi aku nih. hehe~

semalam A.T, ajak kuar makan. katanya surprise...memamg surprise la sebab dia bawa ke restoran tupai-tupai. dalam kepala otak pikir gak restoran ni semua menu ada letak tupai ke....

jom...usha pic yg aku selit nih, restoran tupai-tupai bukan sediakan tupai yea, ia restoran steamboat, Chinese cuisine and western. nak menu tupai...korang cari sendiri... 

 restoran tupai...


 time nih memang ramai. steamboat la katakan...


gaya A.T malu2 kucing bila snap pic, selepas beberapa saat lepas tu...


aku...memang lapar, tarak control cun bila makan nih...


errr...udang2 ni memang feveret A.T, banyak tu kulit udang mau dekat 30 ekor...


cupcake yg A.T tempah. yup...man utd cupcake....


A.T tengah pilih mana satu yg dia nak makan. haha...


hadiah yg A.T kasi...

terima kasih yea A.T sebab menyambut besday. ngan steamboatnye, cupcake lagi...hadiah. semuanye lah...terima kasih sekali lagi. sayang sangat kat awak... :p


site...boring~

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 10:15 PM

0

boring betul kalo jalan2 dalam site nih...nak lepak dalam stor pun tak boleh nanti kena sound dengan maincon...lagi la kalo nak tido dalam stor. stor pun sebulan dua ni dok banjir ja...lagi la malas nak dok lama2 dalam tu. ni pun aku snap picture time aku berjalan pantau bangla a.k.a mengular. haha...

 ni lah pemandangan yg aku tengok hari2...sampai aku dah naik bosan. mengadap muka bangla dengan maincon lagi la berganda2 bosan. serius...


 sapa cakap kat cyberjaya tak ada semak? haha...ni belakang site, aku tak snap lagi kebun kelapa sawit. kalo korang hebat...cari kfc dengan pizza hut


ni la...tempat aku makan. sini tak berapa best sangat sebab tak ada gadis2 dari mmu. hehe...
time ni dah petang, mana ada orang...

tolong dengar pesan mak...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 10:09 PM

0

errr...ni bukan mak aku...

tolonglah dengar setiap apa yg mak korang pesan, jangan sesekali korang bangkang nescaya tuhan balas on the spot. seriously masa aku kecik2 memang aku buas sangat dan bila dah besaq baru aku tau betapa pentingnya pesan mak atau orang yg lebih tua dari kita.

teringat masa aku kecik2 dulu. mak suruh kupas kulit bawang untuk masak...yela, masa kecik memang tak reti masak kepala otak asyik teringat nak main ja. tak jauh pun main...belakang rumah ja. di pendekkan cerita, aku terlanggar sarang penyengat...abis bengkak satu badan sebab kena sengat. tak pasal2...3 hari aku kena dok dalam wad. kalau aku dok kat dapur kupas kulit bawang mesti dapat makan best dan malamnya tidor dengan bantal yg berpeta dunia asing. huhu~

tak kisah la mak sendiri, mak saudara atau mak sapa2 yg bagi nasihat, asal untuk kebaikkan kita...ambik ja sebagai panduan. jangan la korang nak kata pesanan atau teguran tu sebagai satu benda yg leceh. lagi pun mana la ada mak atau orang tua yg bagi nasihat untuk kita menjadi terukkan?

pakcik?

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 12:05 AM

4

pakcik...

dah pukul 12 tengahari, memang sempoi la...masa untuk makan, pulihkan tenaga selepas "best" berjalan2 dalam site. tengok2kan tempat bangla dah buat kerja aku suruh setelkan dan result yg aku dapat memang macam haram. tak buat langsung...abis kredit aku call suruh buat tapi haram tak buat langsung. tarak guna...

kalo kuar site time lunch memang aku champion, maincon baru gerak ke tempat parking...aku dah sebatu keluar. haha...
dalam otak aku tengah pikir lauk apa yg aku nak pekena. ikan keli pun sedap gak. sampai kat traffic light, ada sebijik naza kat belakang aku. tetiba ada seorang gadis turun jalan ke arah aku. sudah...nak tumpang join makan sekali ka? helmet lebih plak tak ada...

dia berdiri sebelah...

gadis naza: errr..PAKCIK!! kalo nak pegi carefour alamanda, ikut arah mana yea? (sopan gitu...)
aku          : errr...(aku tergamam seketika...)
gadis naza: PAKCIK bukan orang sini ek?
aku          : tak...
gadis naza: hmmm...time kasih yea (sambil berlalu pergi...)

demm...ada ke patut dia panggil aku pakcik? aku tua sangat ke? baru 20 something. terbantut aku nak makan ikan keli. terus makan telur goreng...

Allo, kasi klik la banyak kali.:)