Followers

EXCHANGE LINK

perjalanan jauh tak ku rasa...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 6:54 PM

0


17.9.2009...yeah!!! akhirnya da tiba untuk aku balik kampung. ohhh!!! aku rindukan kampung halaman, yang paling aku rindu da semestinya family aku. kali ni ada kelainan sket untuk aku balik kampung...sebelum ni aku da pernah balik naik bas UTeM dan train. kali ni aku balik naik flight plak (nak rasa terbang plak kali ni)...


da sampai KLIA...tunngu jap untuk check in plak

rilek je...aku bawa balik satu beg je, tak payah bawa banyak2 buat berat bahu je nanti. mau bongkok nanti kalau aku bawa balik banyak barang...yang penting aku bawa balik laptop dengan keje2 yang bakal menyemakkan lagi kepala otak aku masa raya nanti. aku memang HAPPY sangat!!! tima kasih buat pihak yang memberi kesan besar untuk PSM aku...DE. huhu~

flight MAS

haa...da nampak flight. tapi bukan flight ni yang aku nak naik. flight aku pukul 6.25 petang nanti...tapi lebih kurang je rupa kapal terbang ni. haha...yang penting aku da selamat sampai kat rumah. alhamdulillah!!!

kembali beraksi...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , , | Posted on 8:33 PM

0


huhu...da lama aku tak menghupdate blog nih, da naik bersawang aku tengok. untuk kali ni aku da tak update untuk manga naruto ngan bleach (aku sendiri pun da tak sempat nak baca)...da berapa lama aku tak update ek? sebulan lebih rasanye...lama tu.

maklum la tahun akhir kot, ngan keje yang menimbun terutama ngan projek basikal. kome tau basikal ni buat dari kertas...ate da keje gila namanye. huhu~

ni ha...ada aku simpan lagi gambo dari SOLIDWORK yang di buat oleh taro. aku juz sketch je gambo basikal atas kertas...

paper bicycle project (initial b)

bayangkan tiap tiap minggu nak kena buat report pasal basikal ni. adoiyai...memang banyak keje. dan yang paling best aku punya PSM tak gerak langsung, lepas raya da la nak kena submit...aku beraya dalam tekanan. ohh, tidak!!!

seyes...tahun ni aku beraya dalam keadaan tak tenang. aku dapat bayangkan sambil makan ketupat dengan jari main keyboard. arrrggghhh!!!

Allo, kasi klik la banyak kali.:)