Followers

EXCHANGE LINK

cintan, cintun dan love

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 10:12 PM

1


wohoho...tngk banner kt atas nih, aku buat sndiri. xde nk suruh @ upah orang lain buat. bangga gak la...tp nk buat xde la susah sangat. ni pn aku tngk kt blog menjerit, mmg best dia bagi info pasal software nih...kt blog dia pn ada kasi link mn nk donlod software nih, so pepandai la korang masuk blog dia and cari link tu (mcm cr harta tersembunyi plak!)

"sejenak mengenai cinta...apakah maksud cinta itu sebenarnya??"

jika ia sebuah cinta…
ia tidak mendengar…
namun sentiasa bergetar….

jika ia sebuah cinta…
ia tidak buta
namun sentiasa melihat dan merasa..

jika ia sebuah cinta…
ia tidak menyeksa
namun sentiasa menguji

jika ia sebuah cinta…
ia tidak memaksa
namun sentiasa berusaha…

jika ia sebuah cinta…
ia tidak cantik
namun sentiasa menarik…

jika ia sebuah cinta…
ia tidak datang dengan kata-kata
namun sentiasa menghampiri dengan hati…

jika ia sebuah cinta…
ia tidak terucap dengan kata
namun sentiasa hadir dengan sinar mata..

jika ia sebuah cinta…
ia tidak hanya berjanji..
namun sentiasa cuba memenangi..

jika ia sebuah cinta…
ia mungkin tidak suci..
namun sentiasa harmoni…

jika ia sebuah cinta…
ia tidak hadir kerana permintaan
namun hadir kerana ketentuan…

jika ia sebuah cinta…
ia tidak hadir dengan kekayaan dan kebendaan…
namun hadir kerana pengorbanan dan kesetiaan…

semuanya.. jika ianya sebuah cinta…

(petikan dari syokkahwin.com)

aaarrrggghhh!!! gila apa aku malam nih blh taruk bnda2 cinta nih kt blog aku ni...tp apa2 hal pn korang pn mesti la pernah bercinta, putus cinta, cinta monyet, cinta buta, tangkap cintan, makan mee cintan...huh!!!

apa2 hal meh kita hayati pe maksud cinta sebenarnye...seyes meh kita baca, rugi aar... aku dah copy ngan paste kt blog aku nih...kalau x da blh taruk post lain dah.huhu~

last sekali aku nk bg tau korang, cinta yang hakiki adalah CINTA PADA YANG MAHA ESA....


lepak dulu...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 9:09 PM

6



aku keboringan mnggu lps...nk layan manga feveret (naruto, bleach ngan eyeshield21) blh plak x de. buka je onemanga ari jumaat blh plak de notis yg diorang tngh bercuti...alahai org jepun nih leceh arrr...nk cuti pe lg, krismas da lps nk kata ari raya puasa lambat lg...adoiyai!!!


last2, aku nekad mandi bersama awek ku...bukan kemain main sabun lg, berbuih je...ohhhh!!! bahagia time tuh...sambil tu aku mnyanyi lagu sorang2...yela mn blh brdua sbb awek aku ni de 2 tayar so mn blh nyanyi.huhu~




Lyrics to 7 Things :
I probably shouldn't say this
But at times I get so scared
When I think about the previous
Relationship we shared

It was awesome but we lost it
It's not possible for me not to care
And now we're standing in the rain
But nothing's ever gonna change
Until you hear, my dear

The 7 things I hate about you!
The 7 things I hate about you, oh you
You're vain, your games, you're insecure
You love me, you like her
You make me laugh, you make me cry
I don't know which side to buy

Your friends, they're jerks
When you act like them, just know it hurts
I wanna be with the one I know
And the 7th thing I hate the most that you do
You make me love you

It's awkward and silent
As I wait for you to say
What I need to hear now
Your sincere apology

When you mean it, I'll believe it
If you text it, I'll delete it
Let's be clear
Oh, I'm not coming back
You're taking 7 steps here

The 7 things I hate about you!
You're vain, your games, you're insecure
You love me, you like her
You make me laugh, you make me cry
I don't know which side to buy

Your friends, they're jerks
When you act like them, just know it hurts
I wanna be with the one I know
And the 7th thing I hate the most that you do
You make me love you

And compared to all the great things
That would take too long to write
I probably should mention the 7 that I like

The 7 things I like about you!
Your hair, your eyes, your old Levi's
When we kiss I'm hypnotized
You make me laugh, you make me cry
But I guess that's both I'll have to buy

Your hands in mine
When we're intertwined, everything's alright
I wanna be with the one I know
And the 7th thing I like most that you do
You make me love you, you do

by miley cyrus

haha...aku peminat miley cyrus nih. muka dia cute la...trutama lakonan dia dalam citer hannah montana. ari jumaat x blh miss citer dia.huhu~
korang yg free ari jumaat jgn lupa layan citer nih , enjoy wooo...
hahaha...

jahanam israel...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 9:37 PM

7


gambar dari http://adalatblog.blogspot.com/

f**k...benda ni je terlintas kt kpala aku pabila kt tv ke, paper ke yg de citer pasal israel nih...alahai diorang da xde benda lain ke nk buat , asyik2 bedil palestin je...argggghhh!!!! kejam btl diorang nih...dalam minggu nih je da brapa ratus orang yg da mati buat permulaan tahun baru iaitu 2009...tu x masuk lg dalam tahun2 yg sebelum nih...argggghhh!!! makhluk yg da sah2 dilaknat oleh Allah...

nih de link mengenai suara palestin...palestinkini

Allo, kasi klik la banyak kali.:)