Followers

EXCHANGE LINK

buat adik2 pompuan ku...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 11:41 AM

0

lepas aku layan semua episod BECK (Mongolian Chop Squad), aku ada tertarik ngan satu lagu ni...FACE. dengar je lagu ni da buatkan aku teringat kat adik2 pompuan aku yang 3 orang tu...angah, alang ngan adik...ni aku selitkan lirik lagu tu...

Large lips in the motion
Trying to keep blaming on
As I say reason I'm late on
Find you turning
Laughing and smiling

Running over sometimes
Feel like you leave me behind
Now you don't have to mind it
Find you shining
Everyday by day

Sing it up, my sister
In this world which everyone is lonely
Everything will be fine someday

Remember
Playing in a backyard
Hiding myself in garage
Since you never could catch me
Find you crying
Weeping in darkness

Sing it up, my sister
In this world which everyone is lonely
Everything will be fine someday
Some other day

Large lips in the motion
Trying to keep blaming on
As I say reason I'm late on
Find you turning
Laughing and smiling

Sing it up, my sister
In this world which everyone is lonely
Everything will be fine
Some other day

Sing it up, my sister
In this world which everyone is lonely
Everything will be fine someday
Some other day
Some other day


adik ngan angah


alang ngan mak & abah

korang nak dengar lagu tu?

>klik sini<

dari fantasi ke realiti...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 2:59 AM

0

dah jadi, ngenge~

hoho...akhirnya, basikal kertas aku da siap. siapa sangka, dari sketch dah boleh terus jadi yang betul punya. beringgit jugak la abis untuk basikal nih...bayangkan untuk kaler frame saja hampir2 2 tin cat spray abis. padahal tu pun kaler ala kadar ja...kalau betul2 punya mau dekat 5 tin. amacam ada nampak ala2 cup prix tak? kaler yang beli tu kaler hijau petronas (sprinta), kalau letak surface yang licin mau ngancam...tapi da kaler kat kertas xde la nmpak sngat kemenggancamannye tu...


ditest oleh kurt medi sambil diperhati oleh tarosan

ari ni pada 14 okober 2009, akan bermula lah, race yang ditunggu2 oleh kumpulan2 dari kelas BMCD untuk mengetest basikal masing2 serta menjahanamkan basikal masing2 (haha...) tapi harap2 semua basikal bila abis race nanti dalam condition yang terbaik lagi, amin!!!

antara kumpulan yang akan berlumba:
  1. INITIAL B - group aku...
  2. HARIMAU
  3. CAMNILAH
  4. BMX
  5. TRANSGEAR
  6. EG-5
  7. SABER
  8. BMX-GT
  9. WAI PICK GROUP
  10. PAPERWORK

ada apa dengan P.S.M?

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 10:47 AM

2



lega kepala otak aku sekarang dengan menatang yang diberi nama P.S.M...da lepas semua. dalam report yang aku buat tu dapat la generate 4 concept design, jadi la dari xdak langsung...yang penting semester ni dah lepas buat report, pasal sem depat untuk fabricate biar aku pada masa depan tu yang pening kepala macam mana nak buat.huhu~

kalau ikutkan P.S.M ni xdak masalah, tapi biasa la buat keje last minit memang la kelam kabut, tido tak lena, mandi tak basah ngan makan tak berapa nak kenyang (yeke?)...ala dari dulu lagi memang macam ni, asyik dok tangguh ja...padan ngan muka aku sendiri...

sekarang dah lapang sket kepala otak...keje yang yang seterusnya ialah Paper Bicycle. buat basikal (gerek-orang utagha) dari kertas, aku rasa baru naik ja mesti hancur (reban-orang utagha)...tak percaya tengok la nanti...yang penting aku nak tido puas2 dulu. zzzzz....

Allo, kasi klik la banyak kali.:)