Followers

EXCHANGE LINK

dari fantasi ke realiti...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 2:59 AM

dah jadi, ngenge~

hoho...akhirnya, basikal kertas aku da siap. siapa sangka, dari sketch dah boleh terus jadi yang betul punya. beringgit jugak la abis untuk basikal nih...bayangkan untuk kaler frame saja hampir2 2 tin cat spray abis. padahal tu pun kaler ala kadar ja...kalau betul2 punya mau dekat 5 tin. amacam ada nampak ala2 cup prix tak? kaler yang beli tu kaler hijau petronas (sprinta), kalau letak surface yang licin mau ngancam...tapi da kaler kat kertas xde la nmpak sngat kemenggancamannye tu...


ditest oleh kurt medi sambil diperhati oleh tarosan

ari ni pada 14 okober 2009, akan bermula lah, race yang ditunggu2 oleh kumpulan2 dari kelas BMCD untuk mengetest basikal masing2 serta menjahanamkan basikal masing2 (haha...) tapi harap2 semua basikal bila abis race nanti dalam condition yang terbaik lagi, amin!!!

antara kumpulan yang akan berlumba:
  1. INITIAL B - group aku...
  2. HARIMAU
  3. CAMNILAH
  4. BMX
  5. TRANSGEAR
  6. EG-5
  7. SABER
  8. BMX-GT
  9. WAI PICK GROUP
  10. PAPERWORK

Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)