Followers

EXCHANGE LINK

ada apa dengan cuti...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 8:22 PM

0

midvalley...

wooo...ari ni cuti!!! memang best sangat...sebab apa? pagi2 tak ada orang call (teman se site, bangla dan juga maincon)...tido pun tenteram ja. bangun pun ala2 lambat. haha...
bukan selalu nak dapat cuti ari isnin. al maklumla, isnin sudah sinonim dengan monday blues nya. esok hari selasa jadi mana ada tuesday blues ye tak? tapi aku dapat bau2 yang esok memang hari yang super duper sibuk bagai...

aktiviti aku hari ni tak lain dan tak bukan...membuang masa kat midvalley bersama member sebilik iaitu kurt medi. buat apa kat midvalley? shopping2? haram...tak ada punya. gaji lambat nak masuk...adoiyai. HR... kasihanilah kami ni yang amat memerlukan duit di kala hujung bulan nih. huhu~

seperti biasa...aku ngan medi cuci2 mata tengok baju ja, berangan2 akan beli bila masuk gaji nanti (wait n see)...termasuk la dengan cuci mata tengok awek skali (errr...A.T jangan marah yea, ni keje medi). biasa la...gadis2 bandar ni sedap mata memandang. haha...(nampak sangat...)

p/s: A.T...bila nak kuar pi shopping?

kejap je masa berlalu...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 10:53 PM

0

masa berlalu...

pejam celik...pejam celik...dah nak masuk 2 bulan aku keja kt globe nih. kawan2 pun dah makin bertambah (mostly bangla). yela...keja site tak dapat kawan ngan bangla mesti kawan ngan indon. hahaha...

raya korban pun dah tak balik kampung...sekali lagi beraya di luar penang. apa nak buat, zaman study ngan keja dah tak sama. sekali lagi terlepas peluang nak merasa mee kuah yg mak aku masak. rindu wooo~
selamat la ada A.T dan mak saudara dekat2 sini, tak ada la terasa sangat berjauhan dengan keluarga. 

dah macam2 aku rasa bila dok kat kolumpo (key ell) nih...bulan 12 nanti dah mula masuk fasa baru dalam hidup, umur dah meningkat. tapi bulan 12 gak la ada perkhabaran gembira. pasal tu kemudian2 aku akan kasi update. tak berapa best kalo nak cerita awal2 nih. ye tak? so...stay tuned. hahaha...


Allo, kasi klik la banyak kali.:)