Followers

EXCHANGE LINK

kejap je masa berlalu...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 10:53 PM

masa berlalu...

pejam celik...pejam celik...dah nak masuk 2 bulan aku keja kt globe nih. kawan2 pun dah makin bertambah (mostly bangla). yela...keja site tak dapat kawan ngan bangla mesti kawan ngan indon. hahaha...

raya korban pun dah tak balik kampung...sekali lagi beraya di luar penang. apa nak buat, zaman study ngan keja dah tak sama. sekali lagi terlepas peluang nak merasa mee kuah yg mak aku masak. rindu wooo~
selamat la ada A.T dan mak saudara dekat2 sini, tak ada la terasa sangat berjauhan dengan keluarga. 

dah macam2 aku rasa bila dok kat kolumpo (key ell) nih...bulan 12 nanti dah mula masuk fasa baru dalam hidup, umur dah meningkat. tapi bulan 12 gak la ada perkhabaran gembira. pasal tu kemudian2 aku akan kasi update. tak berapa best kalo nak cerita awal2 nih. ye tak? so...stay tuned. hahaha...


Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)