Followers

EXCHANGE LINK

sunday the best...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 9:50 PM

2

penat beb...baru je selesai mnyahut seruan kerajaan berjalan 10,000 langkah sehari. lokasinye...sunway pyramid. huhu~

ari ni ahad bersamaan dengan 31 oktober 2010, kuar temankan cik A.T g kenduri kawin kt PJ. sambil tu sempat la usha2 sket pelamin pengantin. haha...curik2 idea yang patut. tp lambat lagi kot nk langsungkn...keje pn blom, nk bg cik A.T makan apa nnt? pasir? sahih lps ni kena tukar gigi besi plak...

lepas makan kenduri, ati pn senang n bertambah perut yang kenyang bergerak ke lokasi seterusnye. sunway pyramid...untuk layan movie plak. movie pilihan adalah takers, not bad la citer dia...tapi aku boleh tahan 10 minit pertama je, lepas tu terus gelap. hehe... sampai babak bunuh membunuh baru aku jaga balik. boleh tiru skill2 diorang n praktikkan kt rmh sewa lepas nih...

takers, not bad movie la...

lepas je abis movie, gerak balik ke shah alam...sempat la singgah tengok jualan gudang dulu. mn tau ada barang2 menarik boleh beli ke. tp xde berkenan di ati, so cancel la jawabnye...rasanye cik A.T ada berkenan ngan hand bag tp dia tak berani nak g tngk takut terbeli plak...

sedap ke?

aktiviti last sebelum balik adalah mengisi perut. ingatkan nasi kenduri tngahari tadi da cukup...rupa2nye x cukup. da sampai petang da lapar balik...cik A.T, sori la yea blanja awk makan yang simple je...tapi kira ok la kan dari trus berlapar. hehe...

p/s: pastikan masa kenduri, anda makan bnyak2...tak rugi pun

rukun Islam ke lima...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 10:00 PM

0


sabtu, 30 oktober 2010...keberangkatan parents aku ke tanah suci mekah untuk menunaikan rukun Islam ke 5. kesemua urusan di setelkan oleh tabung haji, so xde jemaah2 lain macam parents aku nih kelam kabut nk ke sana sini. bnyk2 trima kasih kepada tabung haji...

p/s: aku berharap sangat parents aku dapat menunaikan haji dengan sempurna dan selamat pergi dan pulang nanti...

marah pun tak guna...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 5:49 AM

0


kalau ikutkan ati aku yang amarah dan lagi bengang yang amat sangat, mau je aku ambik AK47 tembak laptop aku ni ha. biar berlubang...biar rosak terus...boleh plak last2 minit ni nak hang, boleh plak trus blank skrin dan yang pasti boleh plak last2 minit ni aku tak boleh nak siapkan assignment yang tinggal tak seberapa tu...camon la sok da la aku nak antar assignment nih...

tapi apakan daya, kalau marah ngan berbuih mulut pun tak guna gak. paham plak laptop nih...terpaksa la aku format balik, sambil mulut tak berenti2 maki hamun (marah punya pasal, nak buat macam mana...). selamat la oleng ada cd windows xp, kalo tak...melabur duit lagi la nak beli cd. selamat la aku sempat recover balik fail2 yang aku save. paling tak best, aku terlupa plak nak save kan skali video girl generation. demm...

p/s: pastikan thumdrive sentiasa di lubang port usb 2.0 pc atau laptop anda...dan paling penting sentiasa save keje dalam thumbdrive. huhu~

kesetiaan...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 5:47 AM

1


fidelity = kesetiaan

mengikut kamus dewan bahasa dan pustaka jilid ke-empat (kalau korang rajin, tngkkn betul atau tak), kesetiaan bermaksud perihal setia, keteguhan hati - stainless steel kot (yang lain aku tak berapa pasti) dalam hal perkahwinan, persahabatan, dan lain2. setiakah korang dengan kekasih korang pada masa skarang nih? tak kisahlah sama ada korang laki atau perempuan...

p/s: kesetiaan aku adalah menunggu dengan sabar...

masa...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 5:11 AM

0

dem...da pukul 5.15 pagi dah, mata tak nak plak rasa nak tutup. maybe sebab aku da pekena indocafe + susu fernleaf lan klux2 klan (sori lan...aku ambik susu sket, 3 sudu je...aku tengok ko tido nyenyak tak sampai ati aku nk kejut...). dengan hujan lagi kalo boleh tido memang best. aku rasa A.T mesti tngah mimpi sekarang nih...

dalam aku dok renung2 laptop nih, baru aku pikir...da 4 bulan aku kat melaka maju untuk sem nih. bulan depan da nak start final...satu apa pun rasa macam tak masuk dalam kepala otak. asal baca je,tido...tu tak masuk lagi ngan layan movienye, berpoya2 kat jusco, m.p, dataran pahlawan, tesco (giant tak best sebab tak ada gadis2 untuk cuci mata). huhu...
4 paper untuk final kali nih...dan yang pasti aku sambut raya haji kat melaka jawabnye.

ohhh!!! raya di perantauan...kali ni beza sket keadaannye, mak ngan abah plak tak ada kat sini mengerjakan rukun Islam yang ke 5...berempat la adik2 aku nanti kt penang. aku nak suggest la supaya diorang datang melaka beraya skali ngan aku. bukan slalu nak beraya jauh dari rumah, tapi kalo da tak ada sedara mara yang dekat mau sebak di dada walaupun raya haji nih tak ada la semeriah mana pun.
cik A.T...nak datang s.alam beraya boleh?

p/s: da genap 4 bulan ngan cik A.T padahal knal bukan kemain bertahun lagi...


selesai sudah...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 5:18 AM

0

da 2 hari aku tido lambat nak siapkan assignment solid. dem...kucar kacir betul aku punya waktu tido. macam mana aku nak membesar dengan sihat kalo macam nih selalu? ari ni pada pukul 5.15 pagi, siap gak assignment...dan ari2 yang berikutnya tak akan ada waktu lepaking sebab da beratur assignment tunggu turn untuk disiapkan. asyik lepaking je, mana la nak siap. salah diri sendiri gak nih...padan muka!!!

semenjak ada internet nih, aku rasa proses peng'update'pan blog aku semakin lancar. trimas untuk en.lan klux2 klan sebab sudi guna nama untuk pasang internet kat rumah yang plan asalnya nak pasang 3 bulan yang lepas. dah nak dekat2 nak final baru nak pasang tapi kira ok la da x payah aku nak perabihkan duit untuk lepaking kat taj yang merupakan tempat paling best kalo datang kat area batu berendam nih. subaidah kat mitc pun kalah la... kalo boleh lan klux2 klan ko sponsorkan la skali bil nanti yea. pe ada hal ko kan engineer kan? haha...


p/s: A.T...cik abg ni da pikir masak2 nak pakai baju apa nanti...pagoda dan jeans. bos anda pasti kalah nanti.ngee~

A.T muncul...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 5:20 AM

0

A.T? apa tu A.T? semut? cok kodok? ok...A.T ni memang tak sama langsung dengan E.T (The Extra Terrestrial) mahu pun bersaudara dengan alien kepala besar dan berjari macam ranting kayu tu. A.T ni shortname (nama pendek) kepada pendatang baru dalam hidup aku. ditegaskan disini...A.T bukannya PATI yea. dulu pendatang baru dalam hidup aku boleh bawa sana-sini...senyap je xde nak bantah pun. asal tank penuh ke mana2 pun boleh, tapi sekali da meragam terbang gak duit aku. haiii...NLC bila la kau nak baik dari sakit nih? :(

aku pikir buat masa skarang setakat sini kot intro untuk A.T yang bagi aku cukup istimewa...ala, aku pun tiru macam proton gak masa nak kenalkan dengan kereta baru diorang Inspira...tak boleh bagi info lebih2 lagi pasal A.T nih...sebab A.T tengah pantau blog. hahaha...apa2 hal ari sabtu nanti keluar untuk kali ke 5 dengan A.T...

adios...

ahad yang kacau...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 4:47 AM

0

tengah sedap tido...tetiba aku terjaga. dem!!! pe benda la bising2 kt luar, ari ahad kot. tngk enset...baru pkl 8 pagi. awal lagi nih...diorang tak tau ke yang aku perlukan tido yang cukup at least 8 jam tak lebih n tak kurang. aku pun bangun dengan rajinnye g usha kat tingkap. ramai gila pakcik2 berkumpul kat luar siap pegang sabit, parang yg sorang siap bawa chainsaw lagi. aku ingat kecoh2 sebab beli ikan kat apek yang slalu memekak pg2, ni da macam nak bergadoh je aku tngk...

lepas berkumpul...pakcik2 yg bising ni semua berpecah masuk lorong masing2. ini da macam cari orang nak tetak je, muka sorang2 da serius aku tngk...dalam seminit kalo ikut kiraan aku la, de lori besar masuk kat lorong rumah sewa aku ni. korang nak tau pe yg ada kt atas lori tu? ada la dahan2 yang kena potong, lalang, semua ada la...termasuk la skali sampah. cisss!!! ada gotong royong rupanye. aku ingatkan pe la td, bukan kemain bising lg sampai aku terjaga. xpe la...aku sambung balik tido...

edit...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 1:50 AM

0

abis rombakan aku buat kt blog nih...dulu ada manga dalam blog aku ni,semua aku da buangkan lagi pun link nak ke onemanga da x boleh guna dah...kalo nak layan manga skarang ni pun kena buka mangastream...ada la lg 2 3 manga yang boleh nak layan lagi...


aku pun da malas nak tukar kaler2 font nih (biasa la,blogger yang ikut suka ati)...dengan templates baru nih,aku ingat nak ikut je ngan kaler font yang ada...kalau yang dulu2 tu saja2 je gatal tangan nak ubah itu, nak ubah yang ni :p

2 3 ari lagi,aku ingat nak citer macam mana life aku hidup ngan 4 malaun (lan klux2 klan, oleng, z van dame n otai) kat rumah nih...

adios dulu...

Allo, kasi klik la banyak kali.:)