Followers

EXCHANGE LINK

pi jepun

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 8:14 PM

6



hohoho~
best gila p jepun...x sia2 keje kt molex nih...
p jepun nih bukan nk jalan2 makan angin, tp training kt sana 2 minggu...yela mesin yg kt jepun nih nnt nk kena bawa balik malaysia, so training ngan orang jepun kat sana...
aku packing baju sket je...da tau kt sana sejuk, boleh keras woooo....
aku naik flight 2 minggu sebelum raya haji ari tu, sbb tu korang perasan aku xde...
jejak je kaki kt lapangan narita,mak aiii...mmg btl sejuk. time tu dah la nk dekat ngan musim salji...yg leceh btl nk speaking ssh sket, da la BI aku pun x power...tp tak risau sangat sbb orang jepun pn sama mcm kita.hahaha...
ambik cab(teksi la tu)...trus g train yg trdekat. ni yg paling best sbb dalam satu gerabak tu korang boleh smoking puas2.hahaha~
ssh nk dapat mcm ni kt malaysia...

~petikan dari engineer aku yang p jepun ari tu...x sempat nk citer abis sbb bos da marah sbb lepak lama sangat kat smoking area.hahah~

huh...aku capet!!!

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 9:52 PM

2

She seemed dressed in all of me
Stretched across my shame,
All the torment and the pain
Leaked through and covered me.
I'd do anything to have her to myself,
Just to have her for myself.
Now I don't know what to do,
I don't know what to do
When she makes me sad.

She is everything to me,
The unrequited dream,
The song that no one sings,
The unattainable.
She's a myth that I have to believe in,
All I need to make it real is one more reason.

I don't know what to do,
I don't know what to do
when she makes me sad.

But I won't let this build up inside of me.
I won't let this build up inside of me.
I won't let this build up inside of me.
I won't let this build up inside of me.

A catch in my throat
choke
Torn into pieces
I won't.
No.
I don't want to be this but

I won't let this build up inside of me (won't let this build up inside of me) x4

She isn't real.
I can't make her real.
She isn't real.
I can't make her real.

> vermilion part 2 lyrics <

ceh...dalam minggu ni ja lpas je lunch lepak dalam setengah jam mesti aku ngantuk giler...tp selamat la aku ada amalkan petua-petua yg c0klatchip bagi. cayalah br0, k0 punya petua tu mmg btl menjadi, x sia-sia aku angkat k0 yang x berapa berat jadi id0la aku...
tp xde la sampai nk kena lepak kt surau...kaedah dan radas yang aku senang je. ambik buku l0g yang kena tulis ari2 tuh letak atas meja, pastikan tangan tu pegang pensil, pen atau pun pisau baru nmpak buat keje sket...tangan satu lagi dalam p0sisi 90 darjah ke atas dan dagu k0rang pastikan atas tapak tangan tu...
ingat muka tu kena tunduk sket macam c0ncentrate membaca buku l0g tu...senang!!!
tp yang boleh kant0i kaedah ni ialah kalau k0rang berdengkur...sebelum nk buat bnda-bnda nih pastikan k0rang beli benda alah yang dalam tv tu...x bg berdengkur.huhu~

cau sin ci...

vista drive icon

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 9:07 PM

0



Vista Drive Icon, changes the drive icons shown in Windows "My Computer", to a nearly Vista drive icon, showing the drive's free space with a smooth colored horizontal bar.

juz click here...vista drive icon

aku da terikat...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 10:51 PM

4


(gambar dari hiburan d kahwin)

tanggal 5hb disember 2008, adalah ari bersejarah bagi aku...nk tau apa?
k0rang tng0k kt atas ni takkan la k0rang x tau lagi k0t...
buat member2 aku...s0ri la kalau aku x bg tau kt k0rang pasal benda nih...
aku skarang da terikat. huhu~
aku sebenarnya da lama usha...tp time cuti ngan sempena L.I aku buat kt penang, s0 ada la masa untuk diluang bersama...aku bg tau kt mak ngan abah aku, aku malas nk tunggu lama2 nnt dikebas 0rang...nanti sapa yang rugi? aku jugak...
haaa...k0rang x tng0k lg kn bini aku?

click sini...bini aku yang cantik

L.I

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 7:55 PM

2

h0h0~
p0st pertama aku untuk bulan disember nih...

ingat nk buat semalam, tp aku penat giler...huh, terpacak je aku kt tepi mesin da mcm jd 0rang2 plak. sakit kaki w000...ari ni da k dah sbb sblm aku g L.I, aku pekena dulu k0pi t0ngkat ali kasi kuat sket yg mn yg da lemah,tp pahit btl...tp mcm hamid gurgha cakap

kalau pahit bukan t0ngkat ali namanye...
huhu~

ntah mcm mn la member aku buat L.I...c0mpany aku (ewah mcm aku pnya plak) dalam seminggu 4 ari je yg keje, heaven giler...hahah~

nih kalau c0klatchips baca p0st ni mau menyirap + sirap = minum la...
lupa nk bg tau nih list bbdk rmh sewa aku pnya tmpat L.I:

mudasfreakz : m0lex (m)
reas0n: baru m0lek duit elaunnya

c0klatchips : vend0r pr0t0n
reas0n : senang nk beli kete

md lipan bara : elna pcb
reas0n : senang sket nk repair sendiri t.v

p0jie : petr0nas
reas0n : nk minyak free la tuh...

lan klux klux klan : p0rt kt ganu (aku x ingat nm c0mpany)
reas0n : b0leh buat kapal sndiri nnt

murai san : kt sg buluh (aku x ingat nm c0mpany)
reas0n : cita2 dulu nk jd pil0t tp x blh sbb pakai spek

van dam : kt klang (aku x ingat nm c0mpany)
reas0n : misteri...

apa2 pn slamat berL.I untuk bbdk rmah aku nih...h0h0~

berenang...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 6:59 AM

4

cita2 aku dulu masa kecik2 nk jd se0rang perenang yg berjaya...time tu id0la aku ntah sapa ntah aku da x ingat nama dia.yela...da lama, kalau aku bg tau pn k0rang mcm tau je. yg aku ingat pn s0rang je tu pn nurul huda s0rang je...

reas0n aku nk jd seorang perenang ni bkn pe, time tu aku tngk semua perenang badan t0ugh2 belaka...cantek je aku tngk siap ngan kepak lg. aku teringin nk kepak mcm tu...bukan kepak ayam ekkk...kalau kepak ayam bermakna aku nih ayam dan ayam plak x reti berenang...
dan paling kagum skali dapat pakai spender getah. mmg idaman gadis time tu.huhu~

nk dijadikan citer 0n da way balik sk0lah member aku de tanya, soalan nye berbunyi gini:

memandangkan cita2 hang nk jadi perenang, cuba hang buat gaya sket...hang buat gaya kuak lentang, aku nk tngk...
weiii...member aku da tnya tu, xkkan la aku nk jawab aku x tau plak.
hg nk tngk ka? haaa...hg mmg bertuah aku tunjuk gaya nih skali ja...
aku pn mngadap member aku...tunjuk gaya kuak lentang, time tu aku rasa dah mcm perenang sungguh...aku punya kuak laju x ingat dunia. masa aku kuak tu aku rasa mcm btl2 berenang dalam k0lam, aku dapat feel berenang tu...sereyes aku rasa mcm dalam k0lam. siap rasa mcm de air splash kt muka lagi...huh mmg mcm cita2 aku nk tercapai nih...time tu mmg tersenyum puas.

time tu aku rasa mcm ramai yang tepuk tangan...uikkk baru je kuak da ada peminat. k0rang bayangkn baru buat gaya kuak lentang da ada 0rang yg supp0rt. terharu sungguh...ni kalau btl2 berenang x tau la kuat mn lg 0rang nk tepuk tangan...
astaga...al0ng!!! al0ng buat pa tu?
mcm kenal je suara nih, suara mak aku tu...aiseh, mak aku ni pn satu xkan la xnk supp0rt anak dia yang bakal jadi perenang yg bakal gegar dunia sukan negara. time tu aku baru perasan baju sek0lah aku dah basah...sudah!!!

apasal de bau2 yang x menyenangkan...aku tngk btl2. alamak, aku ada dalam l0ngkang la...aku buat kuak lentang dalam l0ngkang. mcm mn plak aku blh x perasan nih...yg tepuk ramai2 tu rupanya member aku tepuk dr tepi l0ngkang. hantu betul bkn nk t0l0ng, tepuk tangan lg ada la...

mak aku rupanya f0ll0w dr belakang aku ngan keta...kalau x sebab mak aku jerit, aku ingat da lama aku berenang sampai l0ji taik...abis baju sek0lah aku...hampeh betul pnya member. sebab tu aku sampai sekarang x reti berenang...f0bia 000...kalau masuk k0lam je aku rasa mcm masuk dalam longkang je.huhu~

p/s: kisah nih mmg btl2 jd kt aku...



da abes...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 2:15 AM

2

hoho...brjumpa lg adek2 dalam rancangan bersama freakz.huh~ (ada stail x jd pengacara rancangan?)

akhirnya aku da bebas dr bebanan membaca buku brbakul - bakul oiiii...bebas dr x tido mlm dan bebas dr tido siang gak, walaupn tido siang tu mmg hobi aku selepas hobi utama aku iaitu menangkap belalang di belakang rumah pakcik kordi...


hepi gila beb. x penah aku rasa hepi mcm nih. last yg aku hepi mcm nih pn time aku dpt ha
diah dalam acara lompat katak masa sekolah rendah dulu. lompat ngan riangnye~

@elyasshutt@elyasshutt@elyasshutt

da tiba masa untuk merehatkn otak aku nih...otak aku nih dlm 2 minggu ni keje x berenti da macam enjin keta plak. mau jem kalau tetiba terkluar arahan ko-ku pn da final exam x pasal2 dok aku kt tanjung rambutan nuh...



aku nk ucap time kaseh pd cik peekah sbb sudi upgrade gambar aku nih ngan kepakaran photoshop yang dia ada...time kaseh ye cik peekah. kalo de gambar lg pham2 je la ye cik peekah...

award...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 2:43 PM

0

haha...time kaseh pada dotblogspotdotkom atas award ni...murah hati btl beliau.
terharu sungguh...



errr...rajin2 la ye lpk blog sy nih


1 more 2 go...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 12:47 AM

3

yeah...tnggl satu je paper lg. lps tu aku da blh idup seperti sedia kala dan n0rmal mcm 0rg biasa, x payah dah nk jd darakula (betul ke ejaan aku nih)...malam berjaga siang tid0 puas2.huhu~

yg jd masalah skarang adalah subjek fluid nih...ad0i yai!!! hint da xde nih, k0rang de x? l0h lupa plak k0rang ni satu k0s ngan aku ke? ada ke k0rang ambik fluid nih?

arrrggghhh!!! hentam je ngan pe n0ta yg aku tulis time klas ari tu. jap2...de plak aku n0ta. ad0i yai!!! aku mn de n0ta fluid nih...asal masuk klas je aku da tetap masa aku 5 minit je untuk dngar pe pensyarah bla...bla...bla...kt dpn dan dalam anggaran 75 minit serta brapa saat kpala aku wajib kt dinding.huhu~

pe lg weiii...smbung blk mimpi yg tertangguh kt rumah td, gila arrr xkn x nk smbung mimpi yg best dan dalam mimpi tu k0 dah ada awek yg kalau realitinya mmg susah nk dapat tambah2 lg kt dalam mimpi k0 lbh nmpk smart dengan kete2 besar. huh...mmg susah nk dapat beb!!!

berbalik kpd citer asal. buat pe kalau ramai Ir-Ir kt rumah aku nih kalau x digunakan khidmat di0rang, ye tak? kt situ ada sedikit kelegaan nmpknya...



bila la nk abis final 0i!!! ari ahad rasa mcm lama lg je...aku nk blk, rindu kt ayam ngan itik kt rmah...ehhh!!! bila masa plak aku bela ayam ngan itik nih. haha...

p/s: arggghhh!!! aku lalai lg ngan bl0g nih...mudasfreakz gi study la weiii!!!





situasi

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 12:22 AM

3


SITUASI…

Diskriminasi menjatuhkan aku
Reputasi kini menjadi bisu
dan aku , ku layu
disitu

Mengharapkan sesuatu yang baru
itulah impian aku

C/O
Dan bila kau menghilang
Musnah la, musnah impian
tuk menggapai bintang
terangi hidup ku
Ku mahu kau tahu
engkaulah, destinasiku
dalam ingatanku .. oh oh oh…

Kerana diri ini tak daya lagi
menempuh hidup yang ku temui
dan aku , ku tunggu .. oh oh oh
disitu

Mengharapkan sesuatu yang baru
itulah impian aku

C/O dan C/O lagi… =)

baca je lirik lagu nih mengingatkn aku ngan zaman muda belia aku dulu2...
ohhh...tidak!!! aku nk lupakan la...

madagascar 2

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 6:33 PM

4

(diambil dari uncle google)

hoho...korang da layan muvee nih?

yeah...muvee yg di maksudkn ialah madagascar 2:escape to africa. best btl muvee nih...lbh klakar dr muvee dia sblm ni. aku da tngk ngan ahli kelab wayang BMCD yg dianggotai oleh aku, oleng, ensem serta 2 ahli tenggelam timbul c0klatchips ngan din mura'i...
kali nih alex, marty, gloria ngan melman terkandas kt africa plak...puncanya kapal tebang yg x berapa blh terbang tu terkandas kt africa...pilot kapal terbang tu plak penguin 4 ekor yg ntah apa2 ntah...
kt sini di0rang berjumpa kmbali ngan family di0rang.huihhh...larat plak aku nk tulis citer tu kt sini. pe2 hal k0rang kena tngk muvee nih, mmg klakar dan terbukti apabila c0klatchips ketawa kuat2 dalam wayang...


2 more 2 go...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 3:53 PM

3


aku baru je lps test 'contr0l' ngan 'mcD'...
contr0l? mcD? apa benda alah tu? uik...dia nih msti perabih duit makbapak nih? k0rang msti trtanya2 kn?

h0h0~

c0ntr0l a.k.a kejuruteraan kawalan
subjek nih yg paling aku x brapa paham...bayangkn bljr 4-5 bln ntah satu hapa pn x masuk dan k0rang bayangkn plak dlm 4-5 bln brapa kali aku masuk kuliah...h0h0~
sehari sblm paper br la nk cr balik tut0, nk study...yg ajaib dan pelik tu kt tut0 paham plak. hmmm...yela mau x paham da ada skema jwpn tut0.
menurut petikan dr c0klatchips

tengok...bt susah2 je bljr 4-5 bln, padahal bljr 2 ari pn da blh.paham gak...

mcD a.k.a mechanical design
arggghhh!!! apsal la k0 nm kn subjek nih sbgai mcD art?
asal sebut je nm subjek ni trus je lapar,hampeh btl...bkn sedap pn mcD. sedap lg burger yg jual kt medan tu...
loh ni pe yg aku mlalut nih...
pe2 pn subjek nih pn da lps...siap x cukup tid0,sbb subjek ni pnya pasal. kredit pd coklatchips, pojie, md lipan bara dan lan klu-klux klan...tanpa k0rang sapa la aku.huhu~

lps ni tinggal 2 lg paper...tech.c0mm ngan thermal
stakat tech.c0mm nih senang je, kacang...(kacang = nut)
haaa...tngk kn senang je.huhu~

p/s: k0rang click je nm di0rang kalu nk tngk pr0file...

star war icon

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 4:16 AM

2

sapa yang baca blog aku nih peminat star war?
takkan korang setakat minat muvee dia je...alamak tak syok arrr...
ni ha, korang boleh abadikan icon dia kt korang punya desktop
semuanye ada 17 icon dan dalam format ico png...so, korang blh la hias desktop cantek2.huhu~

ni link untuk download

4 more 2 go...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 1:32 PM

3

yes...aku da abis 2 paper dah, tnggl lg 4 paper je lg...

smlam aku ngan bbdk rmh bertarung abis abisan...ngan tut0 s0lid mechanics 2, dah macam g0ku lawan ngan pik0r dalam muvee drag0n ball yg nk kluar 2009 nnt...

seperti biasa sifu aku lan klux-klux klan ada je kt ruang tamu tu, mmg btl2 mcm sifu arrr...x tau mcm mn nk jwb s0alan mmg mngadap dia.huhu...hidup lan klux-klux klan

aku ngan ditemani c0klatchips mmg x lps mata arrr...0rang lain tngh sibuk study, kita0rg juling mata tngk skrin lapt0p, bukan layan citer tp tngh tngk skema s0lid nih. salute btl aku kt c0klatchips ni time tngh blur x tau f0rmula apa nk guna dia diam2 je tnjuk kt aku kertas ada f0rmula yg nk guna...

fulamak...

kagum arrr...aku ngan c0klatchips rasa nk cium je, selamat ar dia laki. aku rasa c0klatchips ni genius ntah2 penah keje ngan CIA ke, FBI ke mn tahu...dia ckp f0rmula ni lect yg bg. aku x caya arrr...pandai je dia nk c0ver, ke mmg ada bg? huh...nmpk sngt p0nteng nih...

tngh d0k2 study ada satu hint kluar...s0alan yg nk kuar nnt x ssh mcm tut0. aku dngr je hint tu, da rasa lapang sket...x payah nk study truk2 sngt, just bt calculati0n sket2...

pg td da masuk dewan...aku da siap brd0a mntk2 la s0alan senang, skali selak je kertas s0alan.ya rabbi sapa la yg bg hint last tu...aku rasa nk bt kamehameha...je kt 0rg tu. x guna btl...s0alan dia da bkn mcm tut0 da...da mcm s0alan final,errr...mmg tngh final pn.hehe~
terharu btl aku tngk s0alan final tu. siap kuar air mata, tp time tu aku mnguap ngantuk la.huhu~

p/s: jangan percaya hint last2 minit...x blh pakai langsung...

cotton bud...solid...cutton bud...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 5:08 AM

3

k0rang ada c0tt0n bud?
meh pinjam jap...aku nk kasi k0rek telinga nih, tensi0n betul study tak masuk2 dalam kpala 0tak nih. kalau ada c0tt0n bud layan gak, geli2 je...fuh sedap~

mana la nk tau kn time tngh korek tu dpt semangat sket, ilham ke. sereyes... k0rang cuba baru k0rang tau kelebihan ngorek telinga nih. huhu~

0k...back t0 t0pix, aku ni ada lagi 2 ari lagi sbl0m paper s0lid. subjek pembunuh, da brapa ramai yang da kena. aku rasa macam nk jd mangsa seterusnye je...abis la aku. da tng0k tut0, mmg best bnyk gak s0alan tut0 yang aku jawab brdasarkan jln keje tut0 yg complete kt dpn white board...tngk pnya tngk aku sndiri x paham pe yg aku tulis ahhh...sudah mcm mn nih. selamat la bbdk rmh aku smuanye Ir. lega sket trutama lan klux-klux klan...mmg dia master beb!

so ngan masa yg x seberapa ni la aku nk c0ver balik chapter yg aku x p0wer. errr...chapter2 lain aku power ke? huhu~




kawan...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 5:30 AM

8


1) kawan tu bkn mcm main FUTSAL. Mula-mula kejar..dah dapat sepak..
2) kawan tu bkn mcm main SKATE. Mula-mula gosok..lepas tu pijak..
3) kawan tu bkn mcm main RAGBI. Mula-mula tangkap.. dah dapat tendang..
4) kawan tu bknnya mcm PAMPERS.. dah pakai, buang..
5) kawan tu bknnya mcm BARANG KEMAS. Waktu baru beli pakai. Dah sengkek gadai.
6) kawan tu bkn mcm PELANGI. Hari cerah takde..hujan gerimis baru muncul..
7) kawan tu bkn mcm KERETA. Rosak skit,jual.. ambik kereta baru..
8) kawan tu bkn mcm CHIPSMORE.. skejap ade skjp tak..
9) kawan tu bkn mcm BANK. Bila dah takde duit, pegi kat sana ambik.
10)lagi.....kawan tu mcm ape ye?Huh? Haa..kawan tu mcm AWAK LA. . sangup baca sampai abis,huhuhu...

Walau ape pun tanggapan org tentang kawan.. bagi saya, kawan tu penting. Seorang kawan takkan biarkan kawan dia menangis, sedih, berduka dan sebagainya. Kawan yg sejati adalah seorang kawan yang dapat diajak duduk dan berbincang tentang pelbagai perkara. Yang penting, seorang kawan sanggup memberi megi kepada kawannya yang sedang lapar dan dia tahu kawannya tu malas nak keluar beli nasi di kedai mamak kt simpang nun...bagi rokok nan sebatang kepada kawan yang sangap walaupun dia tahu kawannya tu ada lagi rokok 2-3 batang lagi dalam kotak dan disorokkan di dalam poket seluar jean yang da dekat sebulan tak basuh.huhuh...itu baru la kawan.

st12

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 5:10 AM

3

st12

saat terakhir

Tak pernah terpikir olehku
Tak sedikitpun ku bayangkan
Kau akan pergi tinggalkan kusendiri

Begitu sulit kubayangkan
Begitu sakit ku rasakan
Kau akan pergi tinggalkan ku sendiri

Dibawah batu nisan kini
Kau tlah sandarkan
Kasih sayang kamu begitu dalam
sungguh ku tak sanggup
Ini terjadi krna ku sangat cinta

Inilah saat terakhirku melihat kamu
Jatuh air mataku menangis pilu
Hanya mampu ucapkan
Selamat jalan kasih

Satu jam saja kutelah bisa cintai kamu;kamu;kamu di hatiku
Namun bagiku melupaknmu buth waktuku seumur hidup
Satu jam saja kutelah bisa sayangi kam di hatiku
Namun bagiku melupaknmu buth waktuku seumur hidup

baca je lirik lagu ni, teringat masa aku kapel dulu.

errr...aku penah kapel ke?huhuhu...

website download...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 5:57 PM

0

ok...this time aku nak perkenalkan website-website untuk download software-software ke dalam pc or laptop korang, rasanya dah ramai yang tahu website nih...


  • Filehippo.com - kat website ni, korang boleh download audio dan visual, browser and plugins, anti-virus dan macam-macam lagi, so check it out guy...

  • Download.com - sama juga macam Filehippo.com, tapi website ni lebih advance softwarenya. website ni telah menguji terlebih dahulu software-software sebelum di download oleh pengguna, so korang tak perlu la risau...korang boleh review software terlebih dahulu dan lihat komen yang di beri...

  • Softpedia.com - ya...sama juga seperti Download.com. terdapat review dan juga rating untuk software-software yang hendak di download...
bagi pandangan aku, aku rekemenkan Download.com dan juga Softpedia.com untuk korang semua mendownload software-software yang korang cari sebab lebih terjamin dan telah ditapis terlebih dahulu...

USB thumdrive sebagai logon pc korang...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 7:00 PM

0

Blue Micro USB Flash Drive Logon The Blue Micro USB Flash Drive Logon turns your existing pendrive or flash drive into a key to logon to your pc. This makes it easier for users to manage their windows account passwords. This software creates a encrypted code on your pendrive, only understood by this software. This software can be installed on Windows XP and 2000 only. This software can be downloaded for free. You would have to register and log into our website in order to download it.


haaa...ni ada satu cara nk halang orang senang2 on masuk korang pnya pc atau laptop. caranya mudah je, just daftar kat Blue Micro Solution dan ikut step2 dia. yang paling bestnya thumbdrive korang tu akan jadi key untuk logon korang punya pc atau laptop...maka susah la sket orang nk masuk melainkan korang tnggal thumbdrive merata rata...

the unforgiven III

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 5:35 AM

1


Metallica
The Unforgiven III


How could he know this new dawn's light
Would change his life forever?
Set sail to sea but pulled off course
By the light of golden treasure

Was he the one causing pain
With his careless dreaming?
Been afraid
Always afraid
Of the things he's feeling
He could just be gone

He would just sail on
He would just sail on

How can I be lost?
If I've got nowhere to go?
Searched the seas of gold
How come it's got so cold?
How can I be lost
In remembrance I relive
How can I blame you
When it's me I can't forgive?

These days drift on inside a fog
It's thick and suffocating
This seeking life outside its hell
Inside intoxicating
He's run aground
Like his life
Water's much too shallow
Slipping fast
Down with the ship
Fading in the shadows now
A castaway

Blame
All gone
Away

Blame gone away

How can I be lost
If I've got nowhere to go?
Search for seas of gold
How come it's got so cold?
How can I be lost
In remembrance I relive
And how can I blame you
When it's me I can't forgive?

Forgive me
Forgive me not
Forgive me
Forgive me not
Forgive me
Forgive me not
Forgive me
Forgive me, why can't I forgive me?

Set sail to sea but pulled off course
By the light of golden treasure
How could he know this new dawn's light
Would change his life forever

How can I be lost
If I've got nowhere to go?
Search for seas of gold
How come it's got so cold?
How can I be lost
In remembrance I relive
So how can I blame you
When it's me I can't forgive?

memang best lagu nih...tak tau kenapa, maybe aku nih peminat metallica kot (takde la fanatik sangat) tapi kalau dengar je rasa semangat tu ada...

i'm lovin it...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 5:25 AM

2

yeah...menu untuk makan tengahari hari ini adalah chocotop. dapatkan chocotop nih di mahkota parade melaka.huhuhu...
gila ah ada ke tengahari makan chocotop ja...
weiii!!!aku lapar arrr...


lonely soldier boy...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 6:04 AM

2


Hujan
Lonely Soldier Boy lyrics

Bulan di malam hari
Datang dengan anginnya yang dingin
Ku tekadkan teruskan
Apa yg di juangkan
Tuk mencapai semua impian
Usah kau gentar dgn cabaran
Kerna itulah takdir kita

Chorus...
Do you remember
That all lullabie
Ingatan yang lama kukan lupa
Telah ku tinggalkn
Akan ku tuliskan memori buatmu

Semua lelaki lonely soldier boy
Katakan pada dunia lonely soldier boy
Cahaya...
Mentari...
Yang datang... kembali...

Bila hati curiga
Jantung berdegup dengan laju nya
Pejamkan saja mata
Tenang buat seketika
Harus kau ingati bila
Bila semua sudah tiada
Hargai masa silam kita

baru aku perasan lagu ni sama ngan lagu dalam citer anime jepun MOSPEADA...

latest desktop

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 6:39 PM

0


kali ni da dapat idea baru untuk cantikkn lagi aku pnya desktop laptop aku...kali ni aku guna avedesk, wallpaper plak download dari deviantart...

korang boleh download kat sini untuk avedesk...

final exam...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 6:34 PM

0

ari ni da lps satu paper final...fuh lepas satu bala.
da la hint pn xde, bayang kan la nk baca buku tebal tu,kalau baling kat anjing ke ayam ke mau mati tu...
selak punya selak...hafal punya hafal...satu apa pun x masuk tensen btl...
member aku siap da bagi idea...

apa kata ambik buku nih,kita rebus minum sorang sket

masa masuk final td, da x tau blh jawab ke x...abis pasrah da nih
buka je kertas soalan...loh,macam penah ku lihat soalan ni...tapi di mana ya?
at last boleh gak buat..
tapi x seberapa la...k je...
.
alhamdulillah...

uikkk...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 3:15 PM

0

dah lama tak jenguk dalam blog nih...bz je memanjang. skarang pn tengah dalam study week tu pn sempat lagi masuk update apa2 yang patut,heheheh...
dapat tau kt mak ngan ayah aku yang aku da dekat final nih dok mngadap blog je memang kena SMACKDOWN...
buat member2 yg nak final tu semoga korang hadapi final tu ngan tenang...
all the best...

tara....

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 5:25 AM

0

lama gila aku x masuk dalam blog aku nih...bz btl ngan klas, ngan internet lambat masuk lg.
ari ni baru ada masa aku masuk...ni pn baru balik dari maen futsal penat gila(macam da score 10 bijik je).
errr...apa lagi ek aku nak tulis?
sudah...aku da blur...

boring...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 4:43 AM

0

ari ni sehari suntuk aku ngadap depan laptop...jeles betul aku tengok orang customize diorang punya desktop.

ari ni pa lagi try la godek2 ngan samurize, last2 ni yang aku dapat...baru try dengan benda baru nih




ni ha link ke samuraize...

macam mana nih...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 3:54 AM

0

arrrggghhh...susah gak aku nak update blog aku ni jadi menarik, hmmm...macam mana ek aku nak promote blog aku nih? tngk orang lain punya blog memang cun...korang ada belajar C++ ke?
dengki betul aku tngk...

sem baru...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 7:57 PM

0

07.07.2008 tarikh aku masuk sem baru, 'brader2' senior kata subjek tahun 3 ni susah ye ke? aiseh ni nak kena keje keras nih...
but it's ok, aku rasa boleh buat...insyaallah

huhu...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 8:40 PM

0



hehehe...first time aku nak try guna blogger ni, ye la kadang2 nak try benda2 mcm ni...
best ke?
boleh dapat ramai awek ke?
jadi bahan lawak member ke?

Allo, kasi klik la banyak kali.:)