Followers

EXCHANGE LINK

pi jepun

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 8:14 PM



hohoho~
best gila p jepun...x sia2 keje kt molex nih...
p jepun nih bukan nk jalan2 makan angin, tp training kt sana 2 minggu...yela mesin yg kt jepun nih nnt nk kena bawa balik malaysia, so training ngan orang jepun kat sana...
aku packing baju sket je...da tau kt sana sejuk, boleh keras woooo....
aku naik flight 2 minggu sebelum raya haji ari tu, sbb tu korang perasan aku xde...
jejak je kaki kt lapangan narita,mak aiii...mmg btl sejuk. time tu dah la nk dekat ngan musim salji...yg leceh btl nk speaking ssh sket, da la BI aku pun x power...tp tak risau sangat sbb orang jepun pn sama mcm kita.hahaha...
ambik cab(teksi la tu)...trus g train yg trdekat. ni yg paling best sbb dalam satu gerabak tu korang boleh smoking puas2.hahaha~
ssh nk dapat mcm ni kt malaysia...

~petikan dari engineer aku yang p jepun ari tu...x sempat nk citer abis sbb bos da marah sbb lepak lama sangat kat smoking area.hahah~

Comments (6)

siot je pkck...
aku br je nk jeles....
tgk2 org lain yg pg....

hahaha...
xkn la diorang nk antar g jepun...perabih duit company je.bayar elaun tu pn da kira k dah...

Mcm FAK....
Haha.

bestnyer dapat jalan2 jepun... dan sambil training sikit2 ler


salam perkenalan

hek eleh.
bru igt nak mntk tlg usha
mamat jpon yg ala takuya kimura
kt sne. ches ;DD

ko nak e al-instirah?
aku ada sorang nih...

Allo, kasi klik la banyak kali.:)