Followers

EXCHANGE LINK

bola...bola...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 4:13 AM

0



korang dah tengok kan MAN U vs MALAYSIA TEAM? apa pendapat korang? best atau tak best langsung? untuk game pertama tu kira dah okey bagi aku. dah macam ada saingan sket kalah pun tipis je (2 - 3). bagi aku MAN U tu pun macam ada perasaan sikit tak nak kasi lebih dari 5 gol. sekadar memanaskan badan je... almaklumla Malaysia baru nak bangun dalam arena bola sepak ni...

bagi aku la, sekarang ni Malaysia dah mula bangkit dalam arena perbolaan (ni aku reka sendiri ye...jangan tiru) kalau dulu aku memang menyampah nak tengok bola Malaysia terutama kalau liga Malaysia. tapi sekarang boleh la kalau nak layan sikit2...biasa la kalau standard permainan untuk asia tenggara. tapi kalau boleh aku nak tengok Malaysia kalahkan vietnam dahulu sebelum lawan dengan kuasa2 besar bola iaitu thailand tak pu
n dengan kelab dari EPL...

untuk pengetahuan korang, PES dah mula menghantui rumah sewa kita orang, benda ni dah lama tinggal masa sewa kat bukit beruang dulu...sekarang dah terikut ikut ka rumah ni. bunyi macam seram kan? ada unsur2 suspen macam movie wrong turn 2...


aku suka Gryffindor...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 3:10 AM

1



anda semua akan kehilangan nikmat dunia kalau tak layan citer best ni "Harry Potter and The Half Blood Prince". semua muvee Harry Potter aku dah tengok dan semalam dah masuk muvee nye yang ke enam. citer kali ni lebih menarik dari muvee yang sebelumnye iaitu Order of Phoenix... muvee sebelum ni terdapat komen2 yang pedas dari member aku terutama van dame (x penah tengok pun siri Harry Potter ni). huhu~

korang kena layan muvee ni, memang best...tapi sebelum tu pastikan korang dah khatam 5 muvee yang sebelumnye. kalau tak korang boleh join kelab komen2 pedas yang diterajui oleh van dame.haha...

macam nak best...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 11:32 AM

3



actor kegemaran aku iaitu johnny depp sudah muncul lagi dalam filem yang terbaru iaitu "Public Enemy". aku baru je layan dengan bebudak rumah (botak, murai san dan pojie). bagi aku citer dalam movie ni dah ok, tapi dengan berlatar belakang tahun 1933 korang jangan harap la tengok benda2 yang canggih manggih, jalan citer pun slow...
tapi dalam movie ni korang boleh tengok watak seorang penjahat menangis sebab teman wanita kena tahan ngan polis. kesimpulannya penjahat pun ada hati dan perasaan gak...
lupa plak christian bale (batman: dark night) pun ada dalam movie ni...

Allo, kasi klik la banyak kali.:)