Followers

EXCHANGE LINK

bola...bola...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 4:13 AM



korang dah tengok kan MAN U vs MALAYSIA TEAM? apa pendapat korang? best atau tak best langsung? untuk game pertama tu kira dah okey bagi aku. dah macam ada saingan sket kalah pun tipis je (2 - 3). bagi aku MAN U tu pun macam ada perasaan sikit tak nak kasi lebih dari 5 gol. sekadar memanaskan badan je... almaklumla Malaysia baru nak bangun dalam arena bola sepak ni...

bagi aku la, sekarang ni Malaysia dah mula bangkit dalam arena perbolaan (ni aku reka sendiri ye...jangan tiru) kalau dulu aku memang menyampah nak tengok bola Malaysia terutama kalau liga Malaysia. tapi sekarang boleh la kalau nak layan sikit2...biasa la kalau standard permainan untuk asia tenggara. tapi kalau boleh aku nak tengok Malaysia kalahkan vietnam dahulu sebelum lawan dengan kuasa2 besar bola iaitu thailand tak pu
n dengan kelab dari EPL...

untuk pengetahuan korang, PES dah mula menghantui rumah sewa kita orang, benda ni dah lama tinggal masa sewa kat bukit beruang dulu...sekarang dah terikut ikut ka rumah ni. bunyi macam seram kan? ada unsur2 suspen macam movie wrong turn 2...


Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)