Followers

EXCHANGE LINK

boring...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 4:43 AM

0

ari ni sehari suntuk aku ngadap depan laptop...jeles betul aku tengok orang customize diorang punya desktop.

ari ni pa lagi try la godek2 ngan samurize, last2 ni yang aku dapat...baru try dengan benda baru nih




ni ha link ke samuraize...

macam mana nih...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 3:54 AM

0

arrrggghhh...susah gak aku nak update blog aku ni jadi menarik, hmmm...macam mana ek aku nak promote blog aku nih? tngk orang lain punya blog memang cun...korang ada belajar C++ ke?
dengki betul aku tngk...

sem baru...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 7:57 PM

0

07.07.2008 tarikh aku masuk sem baru, 'brader2' senior kata subjek tahun 3 ni susah ye ke? aiseh ni nak kena keje keras nih...
but it's ok, aku rasa boleh buat...insyaallah

huhu...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 8:40 PM

0



hehehe...first time aku nak try guna blogger ni, ye la kadang2 nak try benda2 mcm ni...
best ke?
boleh dapat ramai awek ke?
jadi bahan lawak member ke?

Allo, kasi klik la banyak kali.:)