Followers

EXCHANGE LINK

hindustan hai...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 2:54 AM

0

semenjak 2 menjak nih aku perasan tv3 da main kan balik citer hindustan yg lama2 dulu. da bape kali aku tngk shah rukh khan tiap2 ari sabtu. opppsss...lupa plak datuk shah rukh khan. macam semalam di tayangkan citer dil to pagal hai...klasik tu. mau tak klasik kalo mahduri dixit dan karisma kapor pakai sendat dan menari...boleh juga juling mata dibuatnye. hahaha...

teringat masa zaman sekolah dulu. masa tu aku form 5, citer yg paling hot time tu bukan dari hollywood ataupun malaywood...citer yusoff haslam pun kalah la time tu. filem yg aku maksudkan ialah kuch kuch hota hai...pagi2 masuk klas je da riuh rendah ngan bebudak pompuan terutama yg dok hostel citer pasal filem nih. apa yg menarik pun aku kurang pasti, mungkin sebab hero dia kot. sedih la, geram la...semua diluahkan dan biasa la ada komen2 pasal filem nih. aku sebagai laki yg macho takkan plak nak menyampuk kalo diorang bercerita...

kuch kuch hota hai...

dipendekkan citer, budin (bukan nama sebenar) mintak kat salah seorang budak pompuan cd nak bawa balik. nak tengok la gak apa yg menarik sangat. masa nak pinjam bebudak pompuan da kasi warning, "masa korang tengok nanti korang akan..." macam biasa la, budak laki nk plak dengar cakap pompuan...
malam tu aku lepak rumah budin, bilik da gelap...mode wayang budin kata. so, budin pun pasang la cd kuch kuch hota hai...3 cd beb. cd yg first ok je...masuk cd 2 je de la babak2 konflik cinta. biasa la citer hindustan nih...tak habis ngan babak cinta. time kajol nak naik train aku de dngar bunyi orang menangis...dem!!! boleh plak budin menangis. alahai...fail betul la. budin cakap sedih gila tengok kajol nak bawa diri...

sok paginye budak pompuan tu de cakap, "masa korang tengok nanti korang akan...menangis!!" memang betul pun. terbukti dengan budin menitiskan air mata sebab tngk citer tu...

p/s: susah betul aku nk menangis kalo tngk movie nih...

aku macam tak caya je...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 11:22 PM

0

pelamin

sapa cakap laki tak boleh mengubah pelamin? haaa...picture kat atas da terbukti kebolehan laki mengubah. bukan aku yea...hasil gubahan tersebut datang dari idea cikgu hapidz a.k.a abah aku. tergamam gak aku tengok bila cikgu hapidz buat pelamin nih. yg aku tau cikgu hapidz mngajar pendidikan seni kat sekolah je...bakat seni gamaknye. seni aku pun ada gak kat situ...seni aku adalah menggantung langsir kat belakang tu. ala...lebih kurang macam background gitu...
aku ingat nk cadangkan cikgu hapidz buka butik pengantin la. haha...

p/s: taniah untuk adik pompuan ku nur izdihar dan suaminya rizam, da jd suami isteri pn :)
p/s lagi: A.T...mintak cikgu hapidz bt pelamin utk kita nnt. haha...

Allo, kasi klik la banyak kali.:)