Followers

EXCHANGE LINK

aku, orang besi ngan setan serta bidadari

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 2:40 PM

4



dua muvee aku layan untuk bulan ni, Terminator ngan Angels & Demons...dua2 citer ni memang menarik. tapi aku lebih prefer citer Terminator, dia punya efek memang "kaw-kaw" dari start citer sampai ke penghujung citer. tp yang aku heran John Connor ni dah macam bukan watak utama plak...nak tau sebab apa? korang kena la tengok sendiri...
Angels & Demons plak, walaupun citer agak slow...tapi ok la, boleh di layan lagi. menarik gak citer ni. first2 aku ingat citer ni mesti bosan...tapi aku layan jer sampai abis, citer ni aku bagi 4 stars dari 5. muhaha...

bebola pahit

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 7:55 AM

0



sebagai kipas susah mati man u, aku sanggup bersengkang mata dan bersejuk di kala pukul 2.30 pagi dengan naik skuter gi kedai mapley nak tngk final man u vs barca (rumah aku mana ada piring astro).
dah la kena berdiri 45 minit...boleh plak barca leading time tu (gol eto'o min ke 10). tambah perencah tak best plak bila gol dari messi (min 70). adoiyai!!! serba tak menjadi man u main masa tu...congrat la tu penyokong barca sebab team korang telah berjaya kasi kacau bilau man u. sedey betul...

compile manga 22

Posted by mudasfreakz | Posted on 7:51 AM

0




bini aku nak melaram...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 8:18 AM

2


dah lama aku tak update blog ni...asyik2 anime je yang aku updatekan, adoiyai mesti memboringkan. ni ha...aku dah abis praktikal so, income pun dah terputus. bini aku plak asyik mengidam je...macam2 aksesori yang dia nak, boleh parah gak aku macam ni...

bini aku...

dengan kasih sayang aku padanya jadi aku beli la apa2 yang patut, biasa la nak melaram je keje nye...

haaa...korang tngok CF ni kena tak dengan gaya bini aku nih...


kiri ngan kanan sticker GiVi...padahal aku xde benda pun yang boleh sangkut paut ngan GiVi ni, baju hujan GiVi pun aku xde...

p/s: ni bini no 2...yang no 1 aku rasa tergolek terus kalau nak aksesori melampaui batas.haha...

bebola sedap...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 9:54 PM

0



hoho...da final pun, MAN U VS BARCA plak tu. mana satu pilihan korang nanti? yang pasti aku ngan MAN U laa...simpati aku ngan peminat kelab ARSENAL ngan CHELSEA...harap tahun depan korang akan bernasib baik la ye...

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

aku yg betul...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 4:35 PM

2


Ni la keje aku untuk ari ni...dekat 2 jam aku bertapa depan pc. ni la hasil yang aku dapat...huhu~
kekok lagi aku dengan ps nih. bila la aku nak mahir...xpe2

PRACTICE MAKE PERFECT

Allo, kasi klik la banyak kali.:)