Followers

EXCHANGE LINK

aku, orang besi ngan setan serta bidadari

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 2:40 PM



dua muvee aku layan untuk bulan ni, Terminator ngan Angels & Demons...dua2 citer ni memang menarik. tapi aku lebih prefer citer Terminator, dia punya efek memang "kaw-kaw" dari start citer sampai ke penghujung citer. tp yang aku heran John Connor ni dah macam bukan watak utama plak...nak tau sebab apa? korang kena la tengok sendiri...
Angels & Demons plak, walaupun citer agak slow...tapi ok la, boleh di layan lagi. menarik gak citer ni. first2 aku ingat citer ni mesti bosan...tapi aku layan jer sampai abis, citer ni aku bagi 4 stars dari 5. muhaha...

Comments (4)

transformer kalo nak layan, ajak aku a.. hahaaaaa..

hg ada daftar nk masuk kelab panggung bmcd x?
kalau x, ko kena daftar dulu...

hampeh la ko.. aku bmcd members gak.. nak dafter plak2.. nak cas yuran keahlian le 2.. haaha..

xde2...kalau ko nk ko kena daftar dulu...
bt masa skarang da ada 10 orang ahli...

Allo, kasi klik la banyak kali.:)