Followers

EXCHANGE LINK

muka da berseri...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , , | Posted on 5:40 PM

0

Tajuk kasi gempak sket ala2 macam nak jual sabun eumora...betul ke ejaan eumora macam nih? lantak la...ada aku kisah ngan sabun nih. bukan dapat duit pun kalo promote. eeeuuuu~

da tinggal 2 paper je lagi...semalam da abis satu paper,BMCD 4543...korang tau paper pe nih? buka buku dewan bahasa n pustaka. haha...tak de la. semalam aku ada exam paper ke - 3 KEBOLEHARAPAN DAN KUALITI REKABENTUK...dari segi menjawabnye tu memang macam tak de harapan pun nak score. huhu~
soalan tak susah...nak memikir dan menjawab tu yang susah...adoiyai!!! - tawakal je la...da la ngan kalkulator aku tak boleh on masa nak buat kira2. time2 nak hujung sem ada je nak rosak...slamat la kurt medi hulurkan bantuan (bukan jawapan ye...) ngan hulurkan kalkulator kat aku...so, soalan kira2 da dianggap setel. ngee~

lepas je paper, sesi bergambar untuk kelas 4BMCD diambil berlatar belakangkn dewan besar...dalam gambo tu mesti la aku yang paling kacak n ensem...




2 pukulan maut dan 1 tendangan maut...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , , | Posted on 12:49 AM

2

da rasa macam kena tendangan kamen rider ja...

hoho...pejam celik dah masuk final exam. cepat betul masa berlalu...sekarang dah tinggal 3 paper dari 5 paper semuanya. 3 paper pun boleh tahan gak la nanti terutama paper last (vibration), apa yang bergetar pun aku tak tau la...

dah tau paper susah tapi aku tengok diri aku ni rilek ja (da penuh ilmu ke der?). gentar beb...gua memang gentar!!!

mau kena tendangan macam ni, meletup aku weiii...jadi macam raksasa dalam crita kamen rider, semua sama dari dulu sampai la sekarang...da lebih kurang macam aku terasa penuh ilmu di dada...(pe yang ko merepek ni s!@#n?)

buat member2 kelas 4BMCD...aku ucapkan selamat berjaya n berbahagia. gud luck 2 all...(dem...aku punya theme blog ni macam nak kena tukar ja...)


da xde projek sampai mati...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 4:46 AM

0

huahua...da boleh start balik tulis blog. ewah selama nih macam aku penulis blog yang setia je. weiii...aku nak habaq mai, projek sampai mati aku da siap dah...siap kena komen dari ergonomic eng. lagi...tankiu la pn. miza sebab bagi tunjuk ajar...2 tiket penerbangan ke parit, perak nanti aku pos yea...nak ke paris tak dapat la cek no....

da brapa lama aku tak tulis ha? ada la dalam 3 & 4 bulan kot.kan? lama gak tu. tak dapat mood time tuh, skarang baru la ada feel sket nak tulis. tapi macam biasa la tulis yang ntahapaapantah.ngee~ tup...tap...da nak abis blajaq. huahua...da tak lama tuh. nak kena buat countdown nih!!!

apa apa hal pun aku nak preview wallpaper baru laptop aku.ngee~



SNSD fan la katakan.wakaka!!! (muka ganas tapi hati ada taman der!!!)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)