Followers

EXCHANGE LINK

A.T, saya datang...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 1:11 AM

1

damn...dah pukul bape sekarang? agak2 sampai shah alam ni pukul bape la. A.T cakap nak keluar office pukul 4 petang. mengikut firasat aku dengan pengiraan kilometer dan kelajuan kancil turbo 660, mau pukul 5 petang sampai shah alam nih. tekan minyak...ok, 120 km/h sekarang nih kat meter...dah laju aku rasa.

ok...ngam2 pukul 5 sampai tasik shah alam. terer gak aku dapat agak sampai pukul 5 petang. sms dulu A.T ada kat mana. adeh, A.T baru nak keluar office. jadi tugu la aku kat tasik nih. eeehhh...A.T call plak, nape la nih? ok...A.T suruh datang kedai tujuh sebelas kat seksyen 19. suspen...suspen...

A.T sakit gigi...

ok...tu serba sedikit cerita aku dalam perjalanan nak ke shah alam. kesian kat A.T, hari2 yg best terganggu sebab sakit gigi. aku dah pernah kena sekali, memang tak tido lena kot. korang mesti ingat aku datang ke shah alam sebab A.T sakit gigi kan? tak ada lah...sebenarnya nak sambut ulangtahun kelahiran A.T, kebetulan plak A.T sakit gigi. adeh...kesian kat A.T

p/s: selamat menyambut ulangtahun kelahiran yg ke 2_ yea A.T, kesian awak sebab hari yg best dah jadi tak berapa best :(

komik cinta 2...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 10:45 PM

2

love story 2...

haha...bila dah bosan ini la jadinye. mula la keluar idea2 jiwa dan jiwang. aku tak kisah sebab tak kacau orang, lagi pun penulisan atas blog sendiri. ohhh...yeah!!!

p/s: by the way saya sangat sayangkan awak A.T. ngee~

gula gula ni sedap ke?

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 1:14 PM

1



gula gula (penang cakap cekelat)...

dah banyak aku tengok blog2 letakkan video gula gula masa buat persembahan kat whi. aku pun dengan ini nak letak gak la video gula gula (konon2nye kpop), biasa la untuk kenang kenangan. haha...sambil tu promosi sket pasal group ni. tak payah bayar pun....aku tolong dengan ikhlasss. 

p/s: korea tinggi lampai dan slim, yg ni kemetot dan chubby. tak seswaiii...

penang pening...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 1:40 AM

0

dengan cuaca panas, aku ingat apa salahnya kalau keluar makan angin aircond kereta sambil menyumbang sedikit karbon monoksida pada persekitaran di penang ni. yup...dalam on the way balik dari pulau ke seberang perai aku ternampak brand kereta baru...

ni ha kereta tu...


apa kata kita kasi zoom sikit lagi untuk penampakkan yg lebih jelas...
.
.
.

vovol tu...

mesti korang tak pernah tengok brand ni kan? korang betul2 ketinggalan zaman betul. pfffttt!!!

p/s: selamat bukan toyol...

Too Much Love Will Kill You...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 3:30 PM

0



kumpulan queen dan luciano pavarotti...

aku memang meminati lagu2 dari kumpulan queen, lagu2 dia memang sedap untuk di layan dah macam makan kfc dah rasanya. antara lagu yg best untuk di layan ialah i want to break free, bohemian rhapsody, we will rock you, we are the champion, breakthru dan banyak lagi. kali ni kita layan queen dan liciano pavarotti...


jom usha sket lirik asal: 

burung unta...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 8:50 AM

0

selamat pagi...selamat pagi...entry yg ringkas untuk pagi ini :

burung unta @ ostrich...
tahukah anda yg burung unta apabila membenam kepalanya ke dalam tanah, ia akan bernafas melalui bontotnya...

ehhh...betul ke bernafas melalui bontot? ce citer...ce citer...

bmcd desktop wallpaper...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 4:47 PM

0

cuaca panas sket ari nih...dok dalam bilik senyap2 aku try design desktop wallpaper. so, kat bawah ni aku design bmcd punya wallpaper...saja suka2, isi masa lapang. hoho...

bmcd 1280 x 800...


ni kat desktop aku...

software yg aku guna photoshop cs5, ok...masih terkial2 lagi...

first try komik cinta...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 11:00 PM

2

saja2 buat komik... :)

software yg diguna: comic life 1.3.5 deluxe life, intocartoonpro 3.0 dan paint.net...

p/s: A.T jangan marah yea...

tukar idola...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 3:28 PM

0

patrick jane...

sebelum ni idola aku barney stinson, aku pikir2 balik baik tukar je idola baru. walaupun barney kelakar tapi masih tak boleh lawan ngan idola baru aku ni. yup...patrick jane kelakar dengan gaya sendiri. itu yg aku suka...

apa lagi yg aku suka tentang patrick jane ni? haaa...patrick jane dapat mengenali seseorang itu dengan hanya menilai dari luaran, tapi tak selalunya betul; hampir2. walaupun cara dia seakan2 psikik tapi sebenarnya tidak. teruja betul aku tengok kalau dia selesai kan kes, dah macam ala2 detektif conan plak. bekerja sebagai konsultan CBI selepas kematian isteri dan anak perempuan untuk mencari red john. by the way, patrick jane adalah watak dalam siri the mentalist. seronok kalau layan sorang2. haha...

dan yg paling cool sekali adalah kereta yg dia pandu, usha sket kereta apa...

Citroen DS21...


haha...ini idola untuk cerita je, bukannya betul2 pun aku nak up kan watak ni jadi idola aku, berfantasi sungguh kalau aku buat macam tu. peace...

p/s: agak2 kat malaysia ada tak kereta macam tu?

sudah kasi bersih ke?

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 12:49 AM

0

kuning...

woo...mesti penat kan hari ni keluar berjalan ramai2, bersesak2 dan bermandikan hujan? suara pun dah tak berapa nak ada, serak melaungkan "reformasi"...anda memang tegar. dalam hati mesti dah rasa puas, maklum la meluahkan suara masing2 dalam erti kata lain "suara rakyat". satu je aku nak cakap, orang yg pergi join nih tak berapa bersih pun...
 
aku pun tak setuju sama sekali perhimpunan yg di buat oleh patriot. patutnye biar orang kuning ni je yg berarak. kenapa mesti patriot terlibat? kenapa mesti nak sama? adoiyai...

tak bersih langsung sebab...
 
1. jalan raya dah jadi tak bersih...
 
2. hati masing2 tak bersih...by the way ada solat zohor ke tadi?
 
3. korang telah mengakibatkan peniaga2 rugi...
 
4. yg mana join tu pun ikut member2 je, biasa la tu...
 
5. korang menyusahkan orang yg tak join sekali...

6. yg join pun orang melayu...tak paham aku kenapa mesti ikut telunjuk ambiga tu...

7. timbul perasaan riak bila berhimpun macam tu...

dah la kot list yg ada nih. lagi pun aku anggap bersih memang tetap tak bersih, memalukan negara dan bangsa...dengan taktik kotor

p/s: budaya kuning...

untuk entry sebelum ni. peace yawww...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 10:05 AM

0




ENJOY...

kebanggaan...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 1:58 AM

1

dah berapa kali aku golek atas tilam pun aku tak tau la. golek kiri...golek kanan...mata still tak nak pejam, aku dah abis paksa dah ni. ok...aku give up. sambung online plak. lama tak update blog. hmmm...apa la tajuk yg best untuk aku taip kali nih. semenjak 2 3 menjak ni, idea dah kurang. otak dah tepu gamaknya...

ok...buka itunes. lagu pilihan....dari queen. lagu feveret aku, born to love you. yeah...tetiba teringat crita lakonan takuya kimura (halu). PRIDE. antara jdrama yg paling aku minat selepas GTO. crita seorang player hoki ais yg bagi aku memerlukan kasih sayang dari seseorang. dan bermain hoki ais itu sendiri membuatkan dia sendiri berasa tenang. yup...masih terbayang lagi scene2 dalam crita tu. tak pe, sok boleh layan balik. hehe...

takuya kimura...

halu dan aki...

oh...by the way, apa reaksi korang apabila kekasih lama contohnya teman laki datang semula kepada teman wanita korang? hmmm...apa yg korang rasa? adakah kekasih korang akan berubah hati? siapa yg tahu kan? haha...yup dalam bercinta macam2 yg datang. tak semua orang akan berasa bertuah kan? lupa nak bagi tau...soalan2 yg aku tanya ni memang ada dalam cerita PRIDE tu. tapi dalam dunia nyata pun ada gak. rajin2 la korang cari jawapan yer...

p/s: ok...da rasa efek ngantuk dah...

buang rasa tak best....

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 1:58 AM

1

psp lama je pun...

kalo aku rasa hati ni macam tak best selalunye aku start plug in dan terus main psp. yup...berbekalkan psp dengan sistem software 5.00 m33, jadi la membuatkan aku hilang rasa tak best tu seketika. walaupun game yg ada kat dalam psp tu macam hampeh tapi kira ok la kan? xde la nak stress nih...kadang2 dengan game yg tak best pun aku boleh mengadap berjam2. lupakan kejap masalah duniawi. haha...

p/s: 2 3 menjak nih, memang aku rasa tak best. psp, berkhidmatlah untuk aku...

Allo, kasi klik la banyak kali.:)