Followers

EXCHANGE LINK

buang rasa tak best....

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 1:58 AM

psp lama je pun...

kalo aku rasa hati ni macam tak best selalunye aku start plug in dan terus main psp. yup...berbekalkan psp dengan sistem software 5.00 m33, jadi la membuatkan aku hilang rasa tak best tu seketika. walaupun game yg ada kat dalam psp tu macam hampeh tapi kira ok la kan? xde la nak stress nih...kadang2 dengan game yg tak best pun aku boleh mengadap berjam2. lupakan kejap masalah duniawi. haha...

p/s: 2 3 menjak nih, memang aku rasa tak best. psp, berkhidmatlah untuk aku...

Comments (1)

datang komen di blog geng utara, :)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)