Followers

EXCHANGE LINK

sudah kasi bersih ke?

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 12:49 AM

kuning...

woo...mesti penat kan hari ni keluar berjalan ramai2, bersesak2 dan bermandikan hujan? suara pun dah tak berapa nak ada, serak melaungkan "reformasi"...anda memang tegar. dalam hati mesti dah rasa puas, maklum la meluahkan suara masing2 dalam erti kata lain "suara rakyat". satu je aku nak cakap, orang yg pergi join nih tak berapa bersih pun...
 
aku pun tak setuju sama sekali perhimpunan yg di buat oleh patriot. patutnye biar orang kuning ni je yg berarak. kenapa mesti patriot terlibat? kenapa mesti nak sama? adoiyai...

tak bersih langsung sebab...
 
1. jalan raya dah jadi tak bersih...
 
2. hati masing2 tak bersih...by the way ada solat zohor ke tadi?
 
3. korang telah mengakibatkan peniaga2 rugi...
 
4. yg mana join tu pun ikut member2 je, biasa la tu...
 
5. korang menyusahkan orang yg tak join sekali...

6. yg join pun orang melayu...tak paham aku kenapa mesti ikut telunjuk ambiga tu...

7. timbul perasaan riak bila berhimpun macam tu...

dah la kot list yg ada nih. lagi pun aku anggap bersih memang tetap tak bersih, memalukan negara dan bangsa...dengan taktik kotor

p/s: budaya kuning...

Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)