Followers

EXCHANGE LINK

selesai sudah...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 1:57 AM

0

cerah dan gelap. haha...

alhamdulillah...da boleh packing dah barang2 aku kat melaka nun. first time mulakan journey jauh ngan A.T. kebetulan A.T ada jemputan kahwin member sekolah dan aku memang nak angkut bawa balik barang2 yg jadi tukun kt melaka. kancil turbo 660 tak berapa besar nak angkut barang aku. so, mintak pertolongan dari A.T ngan BLM nye...

ok, dah setel semua...sekarang dah boleh dok bawah ketiak mak balik kat penang, selamat kembali diri aku ke utagha. haha...

p/s: tak de lah...masa kritikal plak skarang nih. nak kena cari keje...

kehilangan...

Posted by mudasfreakz | Posted on 3:13 PM

1

 tanggal 16 mei...

aku kehilangan seorang insan yg tersayang...

opah...

telah pergi meninggalkan kami...

al - fatihah...

selamat hari guru...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 12:33 AM

3

16 mei...

aku ingin ucapkan selamat hari guru pada guru2 di :
taski taman koskam...

s.k.t.g (sekolah kebangsaan tasek gelugor)...

s.m.b.t.g (sekolah menengah bakti tasek gelugor)...

s.m.s.d / s.m.k.d.h.a.s (sekolah menengah sungai dua)...


banyak2 cikgu yg membuat aku jadi orang adalah sir husin masa belajar kat s.m.s.d...nyaris2 nak kena penampar jepun sebab ponteng kelas. sejak dari tu taubat tak buat dah...

terima kasih banyak2 cikgu...

p/s: selamat hari guru buat mak dan abah (Pn. Azizah dan En. Md Hapidz)...dan tak lupa untuk angah (nur izdihar) :)
p/s lagi: dan tak lupa juga pada cikgu2 seluruh malaysia dan yg bakal jadi cikgu...

seratuih peratuih...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 10:12 PM

0



100%...

90%...

80%...

70%...

60%...

aku rasa kadar tumpuan aku yg memuncak tu patut dikurangkan la. 
tak boleh untuk aku bagi sepenuhnye...
nanti akan ada rasa sakit hati, sakit itu dan sakit ni. 
biar ala kadar je, maintain macam tu...
dengan cara tu mungkin tak ada yg terguris. hoho~
(kalau ada tu, ada la...)

pfffttt!!!

p/s: tolong believe ngan kemampuan seseorang...
p/s lagi: yg ni memang aku sokong dan believe 100%...tak boleh nak kata apa dah...


ok...aku tengah bosan...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 11:56 PM

0

aku tengah bosan sekarang nih. tak tau nak buat apa...buntot pun rasa panas semacam. rimas...tambah2 sekarang memang cuaca panas. berpeluh je memanjang...hapak betul bau. aku masih mencari lagi keje...alahai, sabar je la. mengadap laptop je ari ni...

desktop aku...

dengan aku yg tak reti dok diam, mula la aku nak search macam2. mula2 cari desktop background. memandangkan aku memang peminat setia gundam maka dapat la Gundam 00. korang nak? klik sini...

dari desktop mula la merayap kat tempat lain. yup...blog aku sekarang nih, macam bosan je aku tengok. tak tunggu lama memang cari templates baru. kena salin kulit gak, kalau lama2 benda yg sama aku boleh muntah hijau. huhu~

amacam?

yes...header pun da baru. mudasfreakz...blog budak utagha plak kali nih. tapi maaf la yea, jati diri utagha tak ada dalam blog ni. sat lagi ramai plak yg tak paham. korang pernah tengok ke kamus bahasa utagha? tak ada kn? biar la ayat aku ni simple bagi orang paham sudah la...

p/s: sapa2 ada lubang keje?

macam macam ada...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 11:09 PM

0

A.T...

ok...update secara ringkas apa yg aku buat minggu lepas. internet kat rumah pun macam hampeh tak selaju kat rumah sewa. dem...
minggu lepas bergerak balik dari selatan ke utara, sebelum tu singgah jap kat shah alam...macam biasa mesti mau jumpa mata air dulu (A.T la...sapa lagi)...jalan2 kat ikea je, tapi ok la sebab A.T ada bnda nak beli. hehe...


 Thor...

lama betul aku tak layan movie nih...dah alang2 jumpa A.T, pe lagi boleh la pekena movie seround. errr...kalau 2 round tak boleh sebab bila masa plak aku nak sampai penang nanti...


acer A.T...

sapa cakap kalo aku kat penang tak buat keje? haaa...ni dah ada satu keje nak buat, formatkan laptop A.T. tu pun nak kena cari driver, bila tenet dah problem trus terbantut nak format. jap lagi baru start nak cari balik driver. hmmm...

p/s: update ringkas takut nanti dc plak. geram betul...

Allo, kasi klik la banyak kali.:)