Followers

EXCHANGE LINK

macam macam ada...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 11:09 PM

A.T...

ok...update secara ringkas apa yg aku buat minggu lepas. internet kat rumah pun macam hampeh tak selaju kat rumah sewa. dem...
minggu lepas bergerak balik dari selatan ke utara, sebelum tu singgah jap kat shah alam...macam biasa mesti mau jumpa mata air dulu (A.T la...sapa lagi)...jalan2 kat ikea je, tapi ok la sebab A.T ada bnda nak beli. hehe...


 Thor...

lama betul aku tak layan movie nih...dah alang2 jumpa A.T, pe lagi boleh la pekena movie seround. errr...kalau 2 round tak boleh sebab bila masa plak aku nak sampai penang nanti...


acer A.T...

sapa cakap kalo aku kat penang tak buat keje? haaa...ni dah ada satu keje nak buat, formatkan laptop A.T. tu pun nak kena cari driver, bila tenet dah problem trus terbantut nak format. jap lagi baru start nak cari balik driver. hmmm...

p/s: update ringkas takut nanti dc plak. geram betul...

Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)