Followers

EXCHANGE LINK

ok...aku tengah bosan...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 11:56 PM

aku tengah bosan sekarang nih. tak tau nak buat apa...buntot pun rasa panas semacam. rimas...tambah2 sekarang memang cuaca panas. berpeluh je memanjang...hapak betul bau. aku masih mencari lagi keje...alahai, sabar je la. mengadap laptop je ari ni...

desktop aku...

dengan aku yg tak reti dok diam, mula la aku nak search macam2. mula2 cari desktop background. memandangkan aku memang peminat setia gundam maka dapat la Gundam 00. korang nak? klik sini...

dari desktop mula la merayap kat tempat lain. yup...blog aku sekarang nih, macam bosan je aku tengok. tak tunggu lama memang cari templates baru. kena salin kulit gak, kalau lama2 benda yg sama aku boleh muntah hijau. huhu~

amacam?

yes...header pun da baru. mudasfreakz...blog budak utagha plak kali nih. tapi maaf la yea, jati diri utagha tak ada dalam blog ni. sat lagi ramai plak yg tak paham. korang pernah tengok ke kamus bahasa utagha? tak ada kn? biar la ayat aku ni simple bagi orang paham sudah la...

p/s: sapa2 ada lubang keje?

Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)