Followers

EXCHANGE LINK

idola baru aku...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 12:34 AM

kalau dulu2 masa sekolah mesti cikgu ada tanya pasal idola kan? "murid2...sapa yg menjadi idola awak dan kenapa awak pilih idola tersebut?" dan bila semua bagi tau idola masing2 "ok...cikgu nak awak semua tulis karangan pasal idola masing2 yea..." yup...aku masih ingat. start dari darjah 4 sampai la ke form 3...tiap2 tahun silibus yg sama untuk bahasa melayu iaitu memperkenalkan idola masing2 ke seluruh kelas. tapi yg pelik, tiap2 tahun idola tu mesti berubah tak pernah pun kekal. mana tak nye, cikgu dah tanya...masing2 dah panik; secara random terus je petik nama yg ingat. hahaha...

aku sampai sekarang tak ingat nama idola yg aku sebut masa sekolah dulu, sapa ek? nevermind...yg penting masa sekarang nih aku dah dapat idola baru. idola baru aku adalah...barney stinson. yup...barney stinson. terkenal dengan tag line 'suit up', memang menarik aku menjadikan sebagai idola. perwatakan yg kemas dan sentiasa 'awesome' serta 'cool'. kerja yg boleh dikatakan menarik dan sentiasa berahsia. paling penting pandai memikat pompuan, wooo...itu yg menarik. penuh dengan teori2 memikat yg sentiasa aku ikuti terutama bila oleng bagi tau yg beliau ada blog sendiri...

dan untuk pengetahuan korang, barney stinson ni adalah watak dalam citer how i met your mother. hehehe...

suit up - barney stinson


p/s: idola aku sebenarnye adalah cikgu hapidz sebab 'lagend'...wait for it...'dairy'

Comments (3)

xpenah layan citer tu...
heheee

ko kena layan mie, baru rs awesome...
by the way salam perkenalan dr mudasfreakz...

Jelas ada banyak tahu tentang hal ini. Saya pikir Anda membuat beberapa poin baik di Fitur juga. Tetap bekerja, pekerjaan yang besar!

Allo, kasi klik la banyak kali.:)