Followers

EXCHANGE LINK

bebola pahit

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 7:55 AM



sebagai kipas susah mati man u, aku sanggup bersengkang mata dan bersejuk di kala pukul 2.30 pagi dengan naik skuter gi kedai mapley nak tngk final man u vs barca (rumah aku mana ada piring astro).
dah la kena berdiri 45 minit...boleh plak barca leading time tu (gol eto'o min ke 10). tambah perencah tak best plak bila gol dari messi (min 70). adoiyai!!! serba tak menjadi man u main masa tu...congrat la tu penyokong barca sebab team korang telah berjaya kasi kacau bilau man u. sedey betul...

Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)