Followers

EXCHANGE LINK

aku suka Gryffindor...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 3:10 AM



anda semua akan kehilangan nikmat dunia kalau tak layan citer best ni "Harry Potter and The Half Blood Prince". semua muvee Harry Potter aku dah tengok dan semalam dah masuk muvee nye yang ke enam. citer kali ni lebih menarik dari muvee yang sebelumnye iaitu Order of Phoenix... muvee sebelum ni terdapat komen2 yang pedas dari member aku terutama van dame (x penah tengok pun siri Harry Potter ni). huhu~

korang kena layan muvee ni, memang best...tapi sebelum tu pastikan korang dah khatam 5 muvee yang sebelumnye. kalau tak korang boleh join kelab komen2 pedas yang diterajui oleh van dame.haha...

Comments (1)

aku join kelab van dam

Allo, kasi klik la banyak kali.:)