Followers

EXCHANGE LINK

website download...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 5:57 PM

ok...this time aku nak perkenalkan website-website untuk download software-software ke dalam pc or laptop korang, rasanya dah ramai yang tahu website nih...


  • Filehippo.com - kat website ni, korang boleh download audio dan visual, browser and plugins, anti-virus dan macam-macam lagi, so check it out guy...

  • Download.com - sama juga macam Filehippo.com, tapi website ni lebih advance softwarenya. website ni telah menguji terlebih dahulu software-software sebelum di download oleh pengguna, so korang tak perlu la risau...korang boleh review software terlebih dahulu dan lihat komen yang di beri...

  • Softpedia.com - ya...sama juga seperti Download.com. terdapat review dan juga rating untuk software-software yang hendak di download...
bagi pandangan aku, aku rekemenkan Download.com dan juga Softpedia.com untuk korang semua mendownload software-software yang korang cari sebab lebih terjamin dan telah ditapis terlebih dahulu...

Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)