Followers

EXCHANGE LINK

4 more 2 go...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 1:32 PM

yes...aku da abis 2 paper dah, tnggl lg 4 paper je lg...

smlam aku ngan bbdk rmh bertarung abis abisan...ngan tut0 s0lid mechanics 2, dah macam g0ku lawan ngan pik0r dalam muvee drag0n ball yg nk kluar 2009 nnt...

seperti biasa sifu aku lan klux-klux klan ada je kt ruang tamu tu, mmg btl2 mcm sifu arrr...x tau mcm mn nk jwb s0alan mmg mngadap dia.huhu...hidup lan klux-klux klan

aku ngan ditemani c0klatchips mmg x lps mata arrr...0rang lain tngh sibuk study, kita0rg juling mata tngk skrin lapt0p, bukan layan citer tp tngh tngk skema s0lid nih. salute btl aku kt c0klatchips ni time tngh blur x tau f0rmula apa nk guna dia diam2 je tnjuk kt aku kertas ada f0rmula yg nk guna...

fulamak...

kagum arrr...aku ngan c0klatchips rasa nk cium je, selamat ar dia laki. aku rasa c0klatchips ni genius ntah2 penah keje ngan CIA ke, FBI ke mn tahu...dia ckp f0rmula ni lect yg bg. aku x caya arrr...pandai je dia nk c0ver, ke mmg ada bg? huh...nmpk sngt p0nteng nih...

tngh d0k2 study ada satu hint kluar...s0alan yg nk kuar nnt x ssh mcm tut0. aku dngr je hint tu, da rasa lapang sket...x payah nk study truk2 sngt, just bt calculati0n sket2...

pg td da masuk dewan...aku da siap brd0a mntk2 la s0alan senang, skali selak je kertas s0alan.ya rabbi sapa la yg bg hint last tu...aku rasa nk bt kamehameha...je kt 0rg tu. x guna btl...s0alan dia da bkn mcm tut0 da...da mcm s0alan final,errr...mmg tngh final pn.hehe~
terharu btl aku tngk s0alan final tu. siap kuar air mata, tp time tu aku mnguap ngantuk la.huhu~

p/s: jangan percaya hint last2 minit...x blh pakai langsung...

Comments (3)

Ape cium2.Nk kna lempang.
Ko pg cium fred durst la.
haha.

ngan ko baru layan...
hohoho...gile ke apa,ingat gay ke.huhu~

fred durst 2 sape? negro depan umah korg ke? hahaa..

Allo, kasi klik la banyak kali.:)