Followers

EXCHANGE LINK

2 more 2 go...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 3:53 PM


aku baru je lps test 'contr0l' ngan 'mcD'...
contr0l? mcD? apa benda alah tu? uik...dia nih msti perabih duit makbapak nih? k0rang msti trtanya2 kn?

h0h0~

c0ntr0l a.k.a kejuruteraan kawalan
subjek nih yg paling aku x brapa paham...bayangkn bljr 4-5 bln ntah satu hapa pn x masuk dan k0rang bayangkn plak dlm 4-5 bln brapa kali aku masuk kuliah...h0h0~
sehari sblm paper br la nk cr balik tut0, nk study...yg ajaib dan pelik tu kt tut0 paham plak. hmmm...yela mau x paham da ada skema jwpn tut0.
menurut petikan dr c0klatchips

tengok...bt susah2 je bljr 4-5 bln, padahal bljr 2 ari pn da blh.paham gak...

mcD a.k.a mechanical design
arggghhh!!! apsal la k0 nm kn subjek nih sbgai mcD art?
asal sebut je nm subjek ni trus je lapar,hampeh btl...bkn sedap pn mcD. sedap lg burger yg jual kt medan tu...
loh ni pe yg aku mlalut nih...
pe2 pn subjek nih pn da lps...siap x cukup tid0,sbb subjek ni pnya pasal. kredit pd coklatchips, pojie, md lipan bara dan lan klu-klux klan...tanpa k0rang sapa la aku.huhu~

lps ni tinggal 2 lg paper...tech.c0mm ngan thermal
stakat tech.c0mm nih senang je, kacang...(kacang = nut)
haaa...tngk kn senang je.huhu~

p/s: k0rang click je nm di0rang kalu nk tngk pr0file...

Comments (3)

Ko tulih nmpk mcm aku ni genius la.
Padahal aku x boleh jawab pn test aritu.
Haha.

laa...ingat lepas...exam..makan mcD..hahahhaha

-kak usz-

-sweeteddy
haha...xde la.lps exam mkn nasi bujang je...

Allo, kasi klik la banyak kali.:)