Followers

EXCHANGE LINK

kerja...keja...keje...

Posted by mudasfreakz | Posted in | Posted on 10:13 PM

ni la site aku...

assalamualaikum...da lama aku tak update blog. memandangkan aku da apply cuti sok, malam ni boleh la nak update sket. sekarang aku sudah busy maaa...dulu asyik lepak je kat rumah. alhamdulillah...dapat gak aku keje kat globe engineering bahagian pemasangan fire fighting. dah tak ada masa untuk baring2 macam dulu, skarang ambik ko...keje kat site turun naik level je pantau mamat bangla buat keje. aku ingatkan stay lama kat bahagian tender...baru sebulan dah kena campak kat site shaftsbury cyberjaya. berpeluh gak nak cari jalan. hehe...

dah dapat keje ni...baru la duit masuk ye tak? ok la tu...dah boleh cari duit sendiri, lepas ni dah boleh plan lang kah seterusnya. ehem2...

p/s: booking...da booking dah...bulan 11 dah nak kena bayar. huhu...

Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)