Followers

EXCHANGE LINK

cintan, cintun dan love

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 10:12 PM


wohoho...tngk banner kt atas nih, aku buat sndiri. xde nk suruh @ upah orang lain buat. bangga gak la...tp nk buat xde la susah sangat. ni pn aku tngk kt blog menjerit, mmg best dia bagi info pasal software nih...kt blog dia pn ada kasi link mn nk donlod software nih, so pepandai la korang masuk blog dia and cari link tu (mcm cr harta tersembunyi plak!)

"sejenak mengenai cinta...apakah maksud cinta itu sebenarnya??"

jika ia sebuah cinta…
ia tidak mendengar…
namun sentiasa bergetar….

jika ia sebuah cinta…
ia tidak buta
namun sentiasa melihat dan merasa..

jika ia sebuah cinta…
ia tidak menyeksa
namun sentiasa menguji

jika ia sebuah cinta…
ia tidak memaksa
namun sentiasa berusaha…

jika ia sebuah cinta…
ia tidak cantik
namun sentiasa menarik…

jika ia sebuah cinta…
ia tidak datang dengan kata-kata
namun sentiasa menghampiri dengan hati…

jika ia sebuah cinta…
ia tidak terucap dengan kata
namun sentiasa hadir dengan sinar mata..

jika ia sebuah cinta…
ia tidak hanya berjanji..
namun sentiasa cuba memenangi..

jika ia sebuah cinta…
ia mungkin tidak suci..
namun sentiasa harmoni…

jika ia sebuah cinta…
ia tidak hadir kerana permintaan
namun hadir kerana ketentuan…

jika ia sebuah cinta…
ia tidak hadir dengan kekayaan dan kebendaan…
namun hadir kerana pengorbanan dan kesetiaan…

semuanya.. jika ianya sebuah cinta…

(petikan dari syokkahwin.com)

aaarrrggghhh!!! gila apa aku malam nih blh taruk bnda2 cinta nih kt blog aku ni...tp apa2 hal pn korang pn mesti la pernah bercinta, putus cinta, cinta monyet, cinta buta, tangkap cintan, makan mee cintan...huh!!!

apa2 hal meh kita hayati pe maksud cinta sebenarnye...seyes meh kita baca, rugi aar... aku dah copy ngan paste kt blog aku nih...kalau x da blh taruk post lain dah.huhu~

last sekali aku nk bg tau korang, cinta yang hakiki adalah CINTA PADA YANG MAHA ESA....


Comments (1)

Jiwang seh..

Allo, kasi klik la banyak kali.:)