Followers

EXCHANGE LINK

biar betul!!!

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 8:02 AM


dah lama gak aku x hupdate blog aku ni...maklum la aku betul2 bagi tumpuan dengan keje mengulat kat tempat praktikal. hahaha!!!

ni pun aku tak tahu nak tulis pe...tapi aku nak share la sket aktiviti aku selama 18 hari masa kilang tempat aku praktikal tu SHUTDOWN...



hahaha!!! pemasangan window visor yg ber'cop' MIRA dan ber'tinted' cermin kereta kancil nih...luar nmpak silver sket...tak ada la nanti orang nak skodeng kat dalam kereta.
p/s: pak aku tanya MIRA tu sapa. hahaha!!!

spoiler fiber ni aku beli dalam harga RM 150...upah cat cat lagi dalam RM120. ok la tu kan? yang penting sekali setakat yang aku tengok tak ada lg yang pakai spoiler ni...

Hiburan kena ada...kalau tak dalam kesunyian la aku kalau drive sorang2 nanti...brand JVC, yang paling best pasal audio nih...korang boleh buat connection handphone ke audio ni tapi kena ada dia punya cable connection la...lupa plak aku ada pasang tweeter skali...bagi aku bunyi pn da k dah...

kalau ikutkan kat tempat ni dulu dah kemek...aku gi antar kt bengkel, abis RM200...kat sini ada sticker asal perodua tp dh buang, jd aku ganti la ngan lain...k tak?

Comments (4)

jeles ar aku tgk kancil ko

jangan jeles...hahahah

amboii..ken main lg kete die..hehe

mentang2 elaun byk, xpe2....nanti ad duit aku modified jgk....x jeles cuma sakit mata je tgk silau sgt..hehhee...

Allo, kasi klik la banyak kali.:)