Followers

EXCHANGE LINK

sorry...sorry...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 5:11 AM

dah pukul 5.20 pagi, tak boleh nak tido lagi. macam2 gaya tido aku dah buat dari lentang sampai la ke kuak rama2...hasilnye tetap sama, tak boleh nak tido. mungkin sebab masih teringat lagi apa yg A.T cakap masa call malam tadi. masuk A.T, dah 3 orang cakap kata aku bad mood bila bercakap kat phone...aku pun hairan gak. adakah aku datang bulan? mungkin tidak...lelaki sejati kot, boleh pulak datang bulan. hahaha...

be serius o.k, sekarang bukan masanye untuk melawak. mungkin sebab nada suara aku yg macho nih berubah jadi suara ala2 penyanyi black yg menyanyi sofea jane tu kot? atau mungkin sebab aku lapar? dipikir2 balik mungkin sebab aku pressure dengan final exam...maybe. aku pikir memang sebab final (jawapan yg aku rasa paling relaven). buat A.T, orang mintak maaf sesangat sebab semalam tu. memang orang tak sedar pe yg orang cakapkan...tapi rasanye macam borak2 biasa je seperti malam2 sebelum nih. mungkin tak sedari ada kot ayat yg menyinggung perasaan awak. sekali lagi orang mintak maaf ye...

tapi dalam marah2 awak tu, sanggup gak awak cari "benda" yg orang minat tu ye. ni yg membuatkan orang rasa terharu sesangat. terima kaseh diucapkan...hujung bulan nanti boleh kasi tak?

sorry ye A.T...

p/s: berapa banyak mungkin la... :)

Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)