Followers

EXCHANGE LINK

tak cair kat tangan tapi cair kat mulut...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 3:58 AM

tu dia...m&m

sapa yg tak pernah makan m&m nih? korang memang manusia yg pelik. haha...sedap kot kalau time2 layan crita, movie ka sambil tangan dok petik satu per satu m&m nih masuk dalam mulut. aku baru perasan yg iklan m&m ni dok main kat nuffnang...teringat balik time study, rajin betul aku makan m&m. sekarang da plak peraduan vote & win. hadiah...1000 usd, usd ya bukannya rm...bnyak kot. korang vote ja mana satu kaler m&m yg korang suka. siap ada biodata untuk setiap kaler m&m tu. jom vote...tak rugi aihhh. mana tau kot2 nasib nak menang ka...

UPDATE: ni...aku kasi link yea...

p/s: tq nuffnang...

Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)