Followers

EXCHANGE LINK

boleh tahan...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 7:45 PM


ok...aku memang peminat tegar man utd. walaupun kalah dengan barca 3 - 1, aku masih tetap setia dengan the red devil. selepas dinobatkan sebagai juara epl kali ke 19, jersi baru man utd keluaran nike telah di keluarkan. sekali pandang memang tak banyak beza pun dengan yg. sebelum nih...tapi yg penting misi untuk jadi juara kali ke 20...

jersi baru...
 
pe lagi buat peminat man utd...jom la join man utd kat fb, korang klik link ni untuk sokongan korang terhadap man utd. glory...glory...man utd. orait~

Comments (2)

hidup mu...

hai...minat man utd ka?

Allo, kasi klik la banyak kali.:)