Followers

EXCHANGE LINK

software buat komik...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 10:18 PM



da lama aku nak letak benda alah nih kat dalam blog...asyik terlupa je. tapi kalo dalam fb ada aku letak benda nih. ni lah hasil godek2 dengan software intocartoon dan comic life...

intocartoon : aku guna untuk ubah dari gambar betul ke gambar ala2 kartun. nice kan?

comic life : dalam comic life nih korang boleh pilih kotak2 yg korang rasa sesuai untuk buat komik. warna latar belakang pun ada sekali...

aku ada kasi link. korang boleh la try2 dulu yea...

Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)