Followers

EXCHANGE LINK

edit...

Posted by mudasfreakz | Posted in , | Posted on 1:50 AM

abis rombakan aku buat kt blog nih...dulu ada manga dalam blog aku ni,semua aku da buangkan lagi pun link nak ke onemanga da x boleh guna dah...kalo nak layan manga skarang ni pun kena buka mangastream...ada la lg 2 3 manga yang boleh nak layan lagi...


aku pun da malas nak tukar kaler2 font nih (biasa la,blogger yang ikut suka ati)...dengan templates baru nih,aku ingat nak ikut je ngan kaler font yang ada...kalau yang dulu2 tu saja2 je gatal tangan nak ubah itu, nak ubah yang ni :p

2 3 ari lagi,aku ingat nak citer macam mana life aku hidup ngan 4 malaun (lan klux2 klan, oleng, z van dame n otai) kat rumah nih...

adios dulu...

Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)