Followers

EXCHANGE LINK

selesai sudah...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 5:18 AM

da 2 hari aku tido lambat nak siapkan assignment solid. dem...kucar kacir betul aku punya waktu tido. macam mana aku nak membesar dengan sihat kalo macam nih selalu? ari ni pada pukul 5.15 pagi, siap gak assignment...dan ari2 yang berikutnya tak akan ada waktu lepaking sebab da beratur assignment tunggu turn untuk disiapkan. asyik lepaking je, mana la nak siap. salah diri sendiri gak nih...padan muka!!!

semenjak ada internet nih, aku rasa proses peng'update'pan blog aku semakin lancar. trimas untuk en.lan klux2 klan sebab sudi guna nama untuk pasang internet kat rumah yang plan asalnya nak pasang 3 bulan yang lepas. dah nak dekat2 nak final baru nak pasang tapi kira ok la da x payah aku nak perabihkan duit untuk lepaking kat taj yang merupakan tempat paling best kalo datang kat area batu berendam nih. subaidah kat mitc pun kalah la... kalo boleh lan klux2 klan ko sponsorkan la skali bil nanti yea. pe ada hal ko kan engineer kan? haha...


p/s: A.T...cik abg ni da pikir masak2 nak pakai baju apa nanti...pagoda dan jeans. bos anda pasti kalah nanti.ngee~

Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)