Followers

EXCHANGE LINK

sunday the best...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 9:50 PM

penat beb...baru je selesai mnyahut seruan kerajaan berjalan 10,000 langkah sehari. lokasinye...sunway pyramid. huhu~

ari ni ahad bersamaan dengan 31 oktober 2010, kuar temankan cik A.T g kenduri kawin kt PJ. sambil tu sempat la usha2 sket pelamin pengantin. haha...curik2 idea yang patut. tp lambat lagi kot nk langsungkn...keje pn blom, nk bg cik A.T makan apa nnt? pasir? sahih lps ni kena tukar gigi besi plak...

lepas makan kenduri, ati pn senang n bertambah perut yang kenyang bergerak ke lokasi seterusnye. sunway pyramid...untuk layan movie plak. movie pilihan adalah takers, not bad la citer dia...tapi aku boleh tahan 10 minit pertama je, lepas tu terus gelap. hehe... sampai babak bunuh membunuh baru aku jaga balik. boleh tiru skill2 diorang n praktikkan kt rmh sewa lepas nih...

takers, not bad movie la...

lepas je abis movie, gerak balik ke shah alam...sempat la singgah tengok jualan gudang dulu. mn tau ada barang2 menarik boleh beli ke. tp xde berkenan di ati, so cancel la jawabnye...rasanye cik A.T ada berkenan ngan hand bag tp dia tak berani nak g tngk takut terbeli plak...

sedap ke?

aktiviti last sebelum balik adalah mengisi perut. ingatkan nasi kenduri tngahari tadi da cukup...rupa2nye x cukup. da sampai petang da lapar balik...cik A.T, sori la yea blanja awk makan yang simple je...tapi kira ok la kan dari trus berlapar. hehe...

p/s: pastikan masa kenduri, anda makan bnyak2...tak rugi pun

Comments (2)

Mcm sedap je gbr mkn tu...hu3....

slm ziarah & slm kenal...

sedap kot....cik A.T makan berselera je...

Allo, kasi klik la banyak kali.:)