Followers

EXCHANGE LINK

hepi besday A.T dan selamat menyambut ramadhan...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , , | Posted on 2:52 PM

hepi besday A.T...

alhamdulillah...dapat gak menyambut ulangtahun kelahiran A.T kat shah alam. tapi lari timing sket, sepatutnya 27hb tapi 28hb baru boleh sambut. dah nak buat macam mana, tersangkut kat melaka 2 hari...

selamat hari jadi buat dirimu yg istimewa...semoga tahun ini memberi sinar
kegembiraan dan kebahagian...dan semoga perhubungan kita akan kekal ke akhir hayat...

errr...ni merupakan pengalaman baru untuk aku, korang pernah sambut besday makan nasi goreng tak? yup, ni first time aku sambut besday makan nasi goreng. bukan aku...tapi A.T, nasi goreng kampung. A.T...awak memang style abis. haha...

p/s: selamat menyambut ramadhan buat pembaca blog mudasfreakz... :)

Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)