Followers

EXCHANGE LINK




huhu...at last dapat gak aku cari citer THE BLACK SWINDLER yang merupakan filem yang dibuat berdasarkan siri drama nye iaitu KUROSAGI. aku bukan apa, minat ngan lakonan TOMOHISA YAMASHITA (YAMAPI)...mantap tu, citer beliau semuanye best (love daisakusen & nobuta wo produce)...
da setel aku pilih citer jdrama, nak gak layan citer anime ternampak plak citer DETECTIVE CONAN SPECIAL nih...apa lagi, terus je beli. tambah2 adik aku memang minat giler ngan anime DETECTIVE CONAN ni...mesti dia sayang lebih kat aku nanti.hahaha...

p/s: memang enjoy dua2 citer ni...

Comments (1)

conan tu beli cd ke komik?

Allo, kasi klik la banyak kali.:)