Followers

EXCHANGE LINK

aku la...

Posted by mudasfreakz | Posted in , , | Posted on 12:38 AM

asyik bercerita pasal orang lain ja, cintan la apa la...pe kata kalo aku ceritakan pasal aku plak. korang tak baca pun ada aku peduli. pfffttt!!!


nama panggilan: mudas (uitm) , muda (uitm dan poli), abang long (poli) dan pakcik (utem)

yup...tu la list nama panggilan aku sepanjang aku belajar. kalo dari sekolah diorang panggil nama je. tapi kalo da belajar kat ipta, macam2 gelaran dapat. aku pun tak tau la nape gelaran ni kena ada masa belajar kat ipta. mudas dan muda tu aku dapat masa belajar kat uitm...di sebabkan nama aku hampir sama ngan kawan seorang lagi kawan2 yg lain dok pikir apa yg sesuai untuk dipanggil. memandang kan kawan aku tu mempunyai rambut beruban...so, dia di panggil tua. kalo da ada tua mesti la ada muda kn? sian member aku tu dapat gelaran tua...

kat poli pun sama gak...kawan2 yg belajar kat poli still panggil aku muda, sebab aku mintak diorang panggil aku ngan gelaran tu. da biasa dah...lagi pun kawan dari uitm pun dok dalam satu kelas gak takkan la memandai aku nak mintak gelaran lain...di pendekkan citer timbul plak gelaran baru terutama bagi bebudak pompuan. diorang lebih suka panggil aku ngan panggilan abang long. errr...tua sangat ke aku nih? hmmm...
ni semua idea A.T dan bebudak pompuan yg lain...abang long pn abang long la. kenangan betul kat poli...

bila aku sambung belajar kat utem plak, si van damme plak memandai panggil aku dengan gelaran pakcik. celaka betul la ko van damme...ko tua kan aku yea. padahal ko pun sama gak ngan aku, tua tak sedar diri betul...pe la yg boleh aku buat, terima dengan seadanya. tapi kira ok la kan...kalo diorang panggil dengan benda yg tak elok lagi naya...



aku bertopengkan skull man...sembunyikan identiti


p/s: A.T mintak nk panggil abang long gak. pfffttt!!!

Comments (0)

Allo, kasi klik la banyak kali.:)